List lovora, mljeven, 50g
List lovora, mljeven, 50g
1,05

List lovora, mljeven, 50g

Mind cijeli list, tako i list od lovora u prahu korisni su i mogu se koristiti u kuhinji, ali prah od lovora može imati neke prednosti u odnosu na cijeli list lovora. Evo nekoliko:

Prašak od lovora lako se dozira, i s njime možemo preciznije raditi u receptima. Cijeli listovi lovora ponekad su teže dozirati i rukovati njima.
Prašak od lovora brže se apsorbira i prenosi okus jelima, jer se lakše miješa i otapa u tekućinama, poput juha, umaka ili marinada.
Može imati dulji rok trajanja u usporedbi s cijelim listovima lovora. U obliku praha lakše se pohranjuje i ne gubi tako brzo aromu.
Prašak od lovora lako se miješa i raspoređuje po jelima, što može biti prednost ako želimo postići homogeni okus ili ne želimo ostaviti cijeli list u jelu.
Prašak od lovora odmah se otapa u tekućinama, pa nije potrebno dugo kuhati jela kako bi okusi proizašli iz cijelih listova lovora.

1,05
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji
Sastojci: 100% prah od lovora

Neto težina: 50 g

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda:
Energija: 389 KJ (93 Kcal)
Masti: 2,1 g (od kojih zasićene masne kiseline 0,3 g)
Ugljikohidrati: 17 g (od kojih šećeri 6,3 g)
Vlakna: 11 g
Bjelančevine: 13 g
Sol: 0,01 g

Podaci o alergenima:
Može sadržavati tragove glutena, orašastih plodova, celera, sezama!

Podaci o hranjivim vrijednostima su informativnog karaktera! Trenutne vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od navedenih ovdje. Molimo da se za trenutne vrijednosti konzultirate s našom Službom za korisnike!
Slični proizvodi