My Instant Risotto s umakom od šparoga, 70g
My Instant Risotto s umakom od šparoga, 70g
2,04

My Instant Risotto s umakom od šparoga, 70g

Fino rižoto s umakom od šparoga koje se lako i brzo priprema uz vodu koja vri ili u mikrovalnoj pećnici. Talijanska tradicija kremastog i ukusnog recepta koji se priprema za 5 minuta. Idealno i za užinu. Fantastičan recept s karakterističnim i izvrsnim okusom.

Priprema:
1.) S kipućom vodom: Protresite šalicu i preklopite foliju. Dodajte kipuću vodu (oko 150 ml). Dobro promiješajte i pokrijte. Pričekajte 5-6 minuta. Dobro promiješajte i rižoto je spreman za konzumaciju. Dobar tek!
2.) U mikrovalnoj pećnici: Protresite šalicu i preklopite foliju. Dodajte 150 ml hladne vode i promiješajte. Zagrijavajte u mikrovalnoj pećnici na 700 W (srednja snaga) 3,5 minuta. Dobro promiješajte. Pričekajte 1 minutu i rižoto je spreman za konzumaciju.
2,04
Nagradni kupon: 0,04 €
Detalji
Sastojci:
Predkuhani instant riža 71,4%, krumpirov škrob, sirutka, naribani sir (mlijeko, sol, sirutka), vrhnje, šparoge 2,6%, sol, luk, prirodna aroma, ekstrakt kvasca, češnjak, špinat, peršin. Može sadržavati pšenicu, jaja, soju, orašaste plodove, senf.

Neto težina: 70g

Prosječne hranjive vrijednosti (za 100g proizvoda prije pripreme):
Energija 1819 kj/432 kcal
Masti 12g (od kojih zasićene masne kiseline 4,1g)
Ugljikohidrati 71g (od kojih šećeri 7,3g)
Vlakna 2g
Bjelančevine 9g
Sol 2,2g

Podaci o hranjivim vrijednostima su informativnog karaktera! Stvarne vrijednosti mogu se razlikovati od navedenih. Molimo da se za trenutne hranjive vrijednosti obratite našem osoblju.
Slični proizvodi