My Instant Risotto s umakom od sira, 70g
My Instant Risotto s umakom od sira, 70g
2,04

My Instant Risotto s umakom od sira, 70g

Ukusna rižota s umakom od sira lako i brzo se priprema s vrelom vodom ili u mikrovalnoj pećnici. Talijanska tradicija kremastog i ukusnog recepta koji se priprema za 5 minuta. Također je idealna kao užina. Fantastičan recept s karakterističnim i finim okusom.
Priprema:
1.) S vrelom vodom: Protresite šalicu i podignite foliju. Dodajte vrelu vodu (oko 150 ml). Dobro promiješajte i pokrijte. Pričekajte 4-5 minuta. Dobro promiješajte, a rižota je spremna za posluživanje. Dobar tek!
2.) U mikrovalnoj pećnici: Protresite šalicu i podignite foliju. Dodajte 150 ml hladne vode i promiješajte. Zagrijavajte u mikrovalnoj pećnici na snazi 700 W tijekom 3,5 minute. Dobro promiješajte. Pričekajte 1 minutu, a rižota je spremna za posluživanje.
2,04
Nagradni kupon: 0,04 €
Detalji
Sastojci:
Instant riža (prethodno kuhana) 71,4%, ribani sir (mlijeko, sol, sirutka) 7,1%, krumpirov škrob, sirutka, maslac, ekstrakt kvasca, luk, sol, prirodne arome (sadrže mlijeko), češnjak, mliječni protein. Može sadržavati pšenicu, jaja, soju, orašaste plodove, senf.

Neto masa: 70g

Prosječna nutritivna vrijednost (na 100g nepripremljenog proizvoda):
Energija 1814 kJ/431 kcal
Masti 13g (od kojih zasićene masne kiseline 4,6g)
Ugljikohidrati 69g (od kojih šećeri 5,1g)
Vlakna 1,2g
Bjelančevine 10g
Sol 2,5g

Podaci o nutritivnoj vrijednosti su informativnog karaktera! Stvarne vrijednosti se mogu razlikovati od navedenih. Molimo vas da provjerite aktualne podatke kod naših kolega.
Slični proizvodi