Moj Instant Rižoto, sa šafran umakom, 70g.
Moj Instant Rižoto, sa šafran umakom, 70g.
2,04

Moj Instant Rižoto, sa šafran umakom, 70g.

Moj Instant Rižoto sa šafran umakom, 70g.
Fino rižoto sa šafranom brzo i jednostavno pripremljeno, s vrelom vodom ili u mikrovalnoj pećnici. Talijanska tradicija u kremastom i ukusnom receptu, gotovom za 5 minuta. Idealno i kao lagani obrok. Fantastičan recept s prepoznatljivim i ukusnim okusom.
Priprema:
1.) S vrelom vodom: Protresite šalicu i podignite foliju. Dodajte kipuću vodu (oko 150 ml). Dobro promiješajte i pokrijte. Pričekajte 5-6 minuta. Dobro promiješajte i rižoto je spreman za konzumaciju. Dobar tek!
2.) U mikrovalnoj pećnici: Protresite šalicu i podignite foliju. Dodajte 150 ml hladne vode i promiješajte. Stavite u mikrovalnu pećnicu na 700 W (srednja snaga) i zagrijavajte 3,5 minute. Dobro promiješajte. Pričekajte 1 minutu i rižoto je spreman za konzumaciju.
2,04
Nagradni kupon: 0,04 €
Detalji
Sastojci:
Kuhan instant riža 71,4%, sirutka, krumpirov škrob, rižino brašno, ribani sir (mlijeko, sol, sirutka), sol, ekstrakt kvasca, luk, mrkva, prirodni aromati (sadrže mlijeko); šećer, kurkuma, peršin, šafran 0,01%. Može sadržavati pšenicu, jaja, soju, orašaste plodove, senf.
Neto težina: 70g
Prosječne hranjive vrijednosti (u 100g proizvoda prije pripreme):
Energija 1482 kj/350 kcal
Masti 1,6g (od kojih zasićene masti 0,9g)
Ugljikohidrati 70g (od kojih šećeri 8,4g)
Vlakna 3g
Bjelančevine 13g
Sol 2,8g
Podaci o hranjivim vrijednostima su informativnog karaktera! Stvarne vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od navedenih. Molimo vas da za trenutne informacije o hranjivim vrijednostima konzultirate naše kolege!
Slični proizvodi