Moj Instant Rižoto s gljivama, 70g
Moj Instant Rižoto s gljivama, 70g
2,04

Moj Instant Rižoto s gljivama, 70g

Moj Instant Rižoto s gljivama, 70g.
Fino rižoto s gljivama, lako i brzo pripremljeno uz kipućuću vodu ili u mikrovalnoj pećnici. Talijanska tradicija kremastog i ukusnog recepta koji je gotov za 5 minuta. Idealno i kao užina. Fantastičan recept s prepoznatljivim i ukusnim okusom.
Priprema:
1.) S vrućom vodom: Protresite šalicu i prekrijte folijom. Dodajte kipuću vodu (oko 150 ml). Dobro promiješajte i pokrijte. Pričekajte 4-5 minuta. Dobro promiješajte, a rižoto je spreman za konzumaciju. Dobar tek!
2.) U mikrovalnoj pećnici: Protresite šalicu i prekrijte folijom. Dodajte 150 ml hladne vode i promiješajte. Zagrijavajte u mikrovalnoj pećnici na 700 W (srednja razina snage) 3,5 minute. Dobro promiješajte. Pričekajte 1 minutu, a rižoto je spreman za konzumaciju.
2,04
Nagradni kupon: 0,04 €
Detalji
Sastojci:
Prethodno kuvani instant riža 71,4%, sirutka, krumpirov škrob, ribani sir (mlijeko, sol, sirutka), gljiva (Agaricus bisporus, Boletus edulis) 2,8%, vrhnje, sol, luk, ekstrakt kvasca, češnjak, šećer, peršin, arome i prirodne arome (sadrže gluten). Može sadržavati pšenicu, jaja, soju, orašaste plodove, gorušicu.

Neto težina: 70g

Prosječna hranjiva vrijednost (na 100g proizvoda bez pripreme):
Energija: 1814 kJ/430 kcal
Masti: 11g (od kojih zasićene masne kiseline: 3,4g)
Ugljikohidrati: 73g (od kojih šećeri: 8,8g)
Dijetna vlakna: 1,9g
Bjelančevine: 9,5g
Sol: 1,9g

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativnog karaktera! Aktualne vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od navedenih. Molimo pitajte naše kolege za aktualne informacije o hranjivim vrijednostima.
Slični proizvodi