Mendula Karamela-krema s tostiranim lješnjacima, 180 g
Mendula Karamela-krema s tostiranim lješnjacima, 180 g
6,70

Mendula Karamela-krema s tostiranim lješnjacima, 180 g

Ovdje svaka riječ je suvišna, naziv govori sam za sebe: ova krema je božanski spoj slanog karamele i lagano pečenih lješnjaka. Slana karamele i blage čokolade su veliki favoriti - prvo su se pojavili u granoli s bananama i slanom karamelom, a onda su pomislili, zašto ne bi napravili s njima i kremu od orašastih plodova? Na kraju su pronašli pravog partnera u lješnjacima, i jedino što ne razumijemo je zašto im to nije prije palo na pamet?! Nije preslatka, intenzivnog okusa lješnjaka, obogaćena slanom karamelom. Preporučuje se da se konzumira sama, velikom žlicom, ili možda umočenim prstima.

Osim što je ukusna:

Bez glutena
Nizak glikemijski indeks
Visok udio proteina i niski udio ugljikohidrata (14 g proteina na 100 g, 22 g ugljikohidrata na 100 g)
Višenamjenska upotreba - u smoothieju, kaši, kolačima, keksima, umacima, namazana na kruhu...
6,70
Nagradni kupon: 0,13 €
Detalji
Neto količina: 180 g

Sastojci: Praženi turski lješnjaci (85%), karamelizirana bijela čokolada (15%) (kakao maslac, šećer, mlijeko u prahu, laktoza, proteini u prahu, obrano mlijeko u prahu, karamelizirani šećer, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije, sol)

Prosječna prehrambena vrijednost na 100 g:
Energija: 2731 kJ/653 kcal
Masti: 57 g
Od kojih zasićene masti: 7 g
Ugljikohidrati: 22 g
Od kojih šećeri: 11 g
Bjelančevine: 14 g
Sol: 0,1 g

Podaci o prehrambenoj vrijednosti su informativnog karaktera! Stvarne vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo da se za trenutačne vrijednosti konzultirate s našom Službom za korisnike!
Slični proizvodi