Mendula Krem od Badema - 100% badema, 180g
Mendula Krem od Badema - 100% badema, 180g
6,70

Mendula Krem od Badema - 100% badema, 180g

Mandel krema je možda druga najpopularnija vrsta kreme od orašastih plodova na svijetu odmah nakon kikirikija. Nije slučajno: krema napravljena od lagano pečenih badema ima karakterističan okus koji podiže okus bilo kojeg jela na koje je stavite, bilo da je to vaša jutarnja zobena kaša, komad kruha, zasitni smoothie ili vaš kažiprst. Kao i kod svih naših ostalih proizvoda, mandel krema se proizvodi od visokokvalitetnih sastojaka bez dodataka. Pri stvaranju ovog proizvoda cilj je bio da se udovolji konceptu "čiste prehrane" kojeg i mi slijedimo i stvori proizvod koji se lako može uklopiti u većinu prehrambenih režima i dijeta. Namijenjen je onima kojima je svjesna i čista prehrana jednako važna kao i nama te koji žele vratiti jednostavne, visokokvalitetne i manje prerađene namirnice kako bi podržali zdraviji i održiviji način života. Također, onima koji biraju vrhunske sastojke za gurmanluk umjesto masovnih proizvoda.

Zapanjujući zdravstveni benefiti badema također igraju ulogu. Bademi su bogati vitaminom E, pomažu stabilizaciji razine šećera u krvi (zbog niskog udjela ugljikohidrata i visokog udjela proteina, masti i vlakana) i prepuni su antioksidansa... Srećom, osim svih tih koristi, također su iznimno ukusni, zar ne?

Izrađena je od lagano pečenih badema, što rezultira još bogatijim i intenzivnijim okusom. Osim kikirikija, mandel krema možda najbolje pristaje uz kruh i voće (slično kao sendvič s kikirikijem i džemom), pa ako volite nešto slatko za doručak, ali izbjegavate šećer i/ili ne želite nagli pad šećera ujutro, isprobajte je na integralnom raženom kruhu lagano zapečenom s prirodnim bademovim namazom i malo voća (npr. kriškama jabuke ili kruške, malinama ili čak bananom).

Mandel krema također može zamijeniti masnoće (i djelomično brašno) u raznim vrstama peciva. Čini smoothie kremastijim, zobenu kašu zasitnijom i odličan je snack s voćem popodne. (Datulje napunjene mandel kremom i umočene u otopljenu čokoladu - također odličan kao gastro poklon!) Baš poput svih ostalih Mendula namaza, i ovaj proizvod se suši bez dodavanja masnoće i tijekom procesa mljevenja ne dodaju se nikakvi aditivi - nema palminog ulja, emulgatora ili drugih biljnih masti. Sadrži samo ukusne, lagano pečene, prirodne bademe - ništa drugo.

U našoj kolekciji recepata možete pronaći zdrave i ukusne deserte od mandel krema, ali nema ograničenja za njeno korištenje. Ako volite tajlandsku kuhinju, isprobajte je s đumbirom, češnjakom, limunskim sokom i nekoliko kapi sojinog umaka i meda; dodat će potpuno novu dimenziju povrću. Ako volite juhe, isprobajte kako će bundeva ili mrkva postati nježniji uz dodatak mandel maslaca. Njen okus jednako dobro paše uz indijske curryeve i umake, kao i uz bliskoistočnu hranu ili nekonvencionalne umake od rajčice. Ako želite brzu energetsku bombu, isprobajte je kao sastojak omiljenog smoothieja nakon treninga ili napravite si energetsku pločicu od sušenog voća, orašastih plodova i mandel krema za planinarenje ili bicikliranje. Djeca također obožavaju doručke s mandel kremom, užine i domaće kekse koji pružaju zdravu alternativu šećerima i proizvodima s dodacima iz trgovine.

Mendula Mandel krema se može uključiti u razne prehrambene planove. Bez glutena je i bez laktoze te je veganski proizvod. Sastavni je dio paleo, ketogenih i sirovih veganskih recepata. Sportašima osigurava visok unos kvalitetnih proteina, a visok udio antioksidansa potiče bržu regeneraciju nakon treninga. Bademi su jedan od najzdravijih orašastih plodova, bogati su vitaminom E, riboflavinom, niacinom, kalcijem i vlaknima. Izvrsni su izvor magnezija i sadrže esencijalne višestruko nezasićene omega-3 i omega-6 masne kiseline.

Njihovi hranjivi sastojci doprinose poboljšanju aktivnosti mozga, što smanjuje rizik od razvoja Alzheimerove bolesti. Pomažu u regulaciji razine kolesterola i podržavaju održavanje zdravlja srca. Sadrže linolnu i linolensku kiselinu koja smanju
6,70
Nagradni kupon: 0,13 €
Detalji
Neto težina: 180g

Sastojci: Bademi

Prosječne hranjive vrijednosti na 100g:
Energetska vrijednost: 2450 kJ/586 kcal
Masti: 51g
Od kojih zasićene masti: 4g
Ugljikohidrati: 20g
Od kojih šećeri: 6g
Bjelančevine: 21g
Sol: 0g

Podaci o hranjivim vrijednostima su informativnog karaktera! Stvarne hranjive vrijednosti navedene na pakiranju mogu se razlikovati od onih ovdje navedenih. Molimo da se za trenutačne hranjive vrijednosti obratite našoj službi za korisnike!
Slični proizvodi