Mendula kikiriki namaz - slano, s komadićima kikirikija, 330g"
Mendula kikiriki namaz - slano, s komadićima kikirikija, 330g"
4,66

Mendula kikiriki namaz - slano, s komadićima kikirikija, 330g"

Najpoznatiji i možda najomiljeniji kikiriki namaz konačno u ponudi Mendule! :) Na temelju povratnih informacija, čini se da ga i vi volite - a to nije slučajno, jer je napravljen od visokokvalitetnih kikirikija, izuzetno kremast i, što je najvažnije, ne sadrži ništa osim kikirikija i prstohvat morskog soli. Nema palminog ulja, nema drugih biljnih masti, nema šećera, nema emulgatora, ništa! Mnogi ljudi kikiriki povezuju sa slanim, masnim grickalicama koje jedemo dok gledamo televiziju, iako to ne bi smjeli jer debljaju i nisu zdrave... To je ogromna zabluda! Kikiriki ima visok sadržaj energije, a među orašastim plodovima ima izuzetno visok udio bjelančevina - 100g sadrži 26g bjelančevina! Nije slučajno prisutan u prehrani redovitih sportaša. Također je vrijedan izvor vitamina B, antioksidansa vitamina E i fitosterola kojima se pripisuje protuupalno djelovanje.

No važno je što proizvod uzimate s polica trgovine... Mendulin kikiriki namaz izrađen je od kikirikija bez dodatka masti - sušenog na zraku, i tijekom procesa mljevenja u kremu ne dodaju se nikakvi aditivi. U ovu hrskavu verziju dodaje se samo minimalna količina soli (1%), zajedno s sitno sjeckanim komadićima kikirikija.
Jeste li znali? Otprilike polovica svjetskog uroda kikirikija završi u kikiriki maslacu. I nije slučajno: omiljeni sendvič američke djece je sendvič s kikiriki maslacem i džemom, poznat kao peanut butter&jelly sendvič.
Isprobajte Mendulin kikiriki namaz na kvalitetnom kruhu od kiselog tijesta, namazan domaćim džemom s niskim udjelom šećera, i imate izvanredan i zdrav doručak bogat bjelančevinama!
Također ga možete dodati u smoothie (kombinacija banane, kikirikija i jogurta/kokosovog mlijeka), zobene pahuljice, kolače (npr. brownie...), i neizostavan je sastojak ljetnih roštiljskih zabava, posebno za indonezijske satay ražnjiće.
Isprobajte sada! :)

Osim što je ukusan:

Može se uključiti u svaku prehranu Veganska, Keto, Bez glutena, Bez laktoze, Paleo, Bez mliječnih bjelančevina
Nizak glikemijski indeks Kikirikiju ima samo 15 glikemijski indeks
Visok sadržaj nezasićenih masnih kiselina Zahvaljujući visokokvalitetnim sirovinama. Izuzetno dobar izvor omega-3 masnih kiselina
Visok udio bjelančevina, niski udio ugljikohidrata 26 g bjelančevina/100g, 8 g UH/100g
Svestrano se može koristiti U zobene pahuljice, kolače, kekse, umake, namazan na kruh..
4,66
Nagradni kupon: 0,09 €
Detalji
Neto masa: 330 g

Sastojci: kikiriki, morska sol

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g:
Energija: 2503 kJ/599 kcal
Masti: 47 g
Od kojih zasićene masne kiseline: 8 g
Ugljikohidrati: 12 g
Od kojih šećeri: 5 g
Bjelančevine: 28 g
Sol: 1 g

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativne prirode! Trenutačne hranjive vrijednosti navedene na ambalaži mogu se razlikovati od onih ovdje navedenih. Molimo, obratite se našoj službi za korisnike kako biste saznali trenutačne vrijednosti!
Slični proizvodi