Mendula kikiriki krem - 100% kikiriki, 330g
Mendula kikiriki krem - 100% kikiriki, 330g
4,66

Mendula kikiriki krem - 100% kikiriki, 330g

Najpoznatija, i možda najomiljenija kremasta krema s orašastim voćem sada dostupna u ponudi tvrtke Mendula! :) Prema povratnim informacijama, i vi je volite: i to s razlogom, jer se izrađuje od vrhunskog kikirikija, izrazito kremasta je i, što je najvažnije, ne sadrži ništa osim samog kikirikija. Nema palminog ulja, nema drugih biljnih ulja, nema šećera, nema emulgatora, ničega drugog! Mnogima kikiriki donosi samo asocijaciju na slane i masne orašaste plodove koje grickamo gledajući televiziju, iako ne bi trebali, jer debljaju i nisu zdravi... To je velika zabluda! Ima visoku energetsku vrijednost i izuzetno visok udio bjelančevina među orašastim plodovima - sadrži 26 g bjelančevina na 100 g. Ne slučajno je dio prehrane osoba koje redovito vježbaju. Također, dragocjeni sastojak su mu vitamin B, antioksidativni vitamin E i fitosterol kojem se pripisuju protuupalna svojstva.
Međutim, važno je što proizvod biramo s police u trgovini... Mendula kikiriki krem napravljen je od sušenog prženog kikirikija bez dodanih masnoća i tijekom mljevenja u kremu ne dodaju mu nikakve dodatke. U njemu je samo ukusni, prženi, prirodni kikiriki, ništa drugo :)
Znate li? Otprilike polovina svjetske proizvodnje kikirikija završava kao kikiriki maslac. I to nije slučajnost: svakodnevna sendvič hrana američke djece je sendvič s kikiriki maslacem i džemom.
Isprobajte Mendula kikiriki krem bez dodataka na kvalitetnom kiselog tijesta kruhu, premazan s domaćim džemom niskog udjela šećera, i imate ukusan i zdrav doručak s visokim udjelom bjelančevina!
Također ga možete dodati u smoothie (kombinacija banane, kikirikija, jogurta/kokosovog mlijeka), zobenu kašu, kolače (npr. brownie...), i ključni sastojak na ljetnim roštiljima, indonezijskom satay piletinom.
Isprobajte sada! :)
Osim što je ukusan:

Može se uklopiti u svaku dijetu Veganski, Keto, Bezglutenski, Bez laktoze, Paleo, Bez mliječnih bjelančevina
Niski glikemijski indeks Kikirikiju ima samo indeks od 15
Bogat nezasićenim masnim kiselinama Zahvaljujući najboljim sirovinama. Izvrsno je izvor omega-3 masnih kiselina
Visok udio bjelančevina i niske razine ugljikohidrata 26 g bjelančevina/100 g, 8 g ugljikohidrata/100 g
Može se koristiti na različite načine U zobenoj kaši, kolačima, keksima, umacima, namazan na kruhu..
4,66
Nagradni kupon: 0,09 €
Detalji
Neto težina: 330 g

Sastojci: kikiriki

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g:
Energetska vrijednost: 2503 kJ / 599 kcal
Masti: 47 g
Od kojih zasićene masti: 8 g
Ugljikohidrati: 12 g
Od kojih šećeri: 5 g
Bjelančevine: 28 g
Sol: 0 g

Podaci o hranjivim vrijednostima informativnog su karaktera! Trenutne vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od onih ovdje navedenih. Molimo vas da se za trenutne hranjive vrijednosti obratite našoj korisničkoj službi!
Slični proizvodi