"Mendula voćna pločica s brusnicom i višnjom, 40g
"Mendula voćna pločica s brusnicom i višnjom, 40g
1,05

"Mendula voćna pločica s brusnicom i višnjom, 40g

Bezšećerna voćna pločica s brusnicom i višnjom, ljetnim voćem

Susret ukusno samljevenih badema i sušenog ljetnog voća u izrazito voćnom snacku. Superfruit pločice su stvorene za one brze dane kada nemate vremena za opušteni doručak, pripremu kompletne užine za djecu ili se spremate na sportsku aktivnost te želite lagani zalogaj kako biste bolje podnijeli napor. Također su izvrsni pratitelji tijekom putovanja, vožnje bicikla, veslanja ili planinarenja. Dobro je da imate nekoliko njih u ladicama na poslu, kako biste se mogli suočiti s poslijepodnevima kada padne koncentracija. Također su odlični kad poželite grickati nešto zdravo što će vas napuniti energijom.

Osvježavajuće kiselkasta pločica s okusom višnje također je stvorena u duhu "čistog prehranjivanja", pa poput njihovih drugih proizvoda ne sadrži dodanu šećer i masti ili aditive, samo čiste, sirove biljne sastojke! Temelji se na kremastoj slatkoj pasti od datulja koja je zgušnjena bademovim brašnom, a potom obogaćena sušenim višnjama i brusnicama kako bi dobila neodoljivo kiselkasti okus. Zaslađivanje sušenih brusnica također se vrši jabučnim pireom, tako da je ovaj proizvod jamčeno bez dodanog šećera!

Mendula pločica s okusom višnje može se konzumirati slobodno kod različitih dijeta i preosjetljivosti na hranu; veganski, sirovi, bez glutena, bez laktoze, paleo i bez mliječnih bjelančevina.

Datulja je bogata vlaknima i sadrži mnogo minerala i vitamina poput kalija, magnezija, kalcija te vitamina A, B6 i K.

Bademi spadaju među najzdravije orašaste plodove i sadrže više vitamina E, riboflavina, niacina, kalcija i vlakana od bilo kojeg drugog tipa orašastih plodova. Izvrsno su bogati magnezijem i sadrže obilje esencijalnih, višestruko nezasićenih omega-3 i omega-6 masnih kiselina.

Njihovi hranjivi sastojci poboljšavaju aktivnost mozga, pa redovita konzumacija može smanjiti rizik od razvoja Alzheimerove bolesti. Pomažu u regulaciji razine kolesterola i očuvanju zdravog rada srca. Linolna i linolenska kiselina smanjuju upale, a vitamin E štiti od raka. Unatoč visokom sadržaju masti, mogu se uspješno koristiti tijekom dijete jer, zahvaljujući svojim nezasićenim masnoćama, dugo pružaju osjećaj sitosti, a njihova vlakna potiču probavu.

U višnji prisutan jak antioksidans, kvercetin, snižava krvni tlak i može spriječiti srčani udar te razvoj dijabetesa tipa 2. Učinkovito ublažava simptome artritisa i gihta. Melatonin pomaže u dubokom i opuštajućem snu. Osim vitamina A i B, sadrži i značajne količine kalija i željeza.

Antioksidans u brusnici izuzetno je visok, pa redovita konzumacija može spriječiti mnoge vrste raka, bolesti srca i krvnih žila te alergijske reakcije. Sadrži fosfor, kalcij, cink, željezo i mangan, a među vitaminima se ističu vitamin A, B, C i E te vitamin K, koji se nalazi u malim, ali izuzetno zdravim količinama u ovoj maloj voćki. Dnevna konzumacija pomaže ne samo u jačanju imunološkog sustava, već i u sprječavanju infekcija mokraćnog sustava.

Osim što je ukusno:

Koristi se Prije vježbanja ili usred napornog jutra može spasiti dan
Uklapa se u većinu dijeta Veganski, sirovi, bez glutena, bez laktoze, paleo, bez mliječnih bjelančevina
Bogato je vlaknima Bademovo brašno i sušeno voće osiguravaju visok sadržaj vlakana
Koristimo vrhunske sušene plodove bez konzervansa Nema potrebe za sumnjivim sastojcima
1,05
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji
Neto masa: 40g

Sastojci: pasta od datulja, brašno od badema, sušene brusnice (14%), sušene višnje (10%)

Prosjek hranjive vrijednosti na 100g:
Energetska vrijednost: 1447,5 kJ/346 kcal
Masti: 10,9g
Od kojih zasićene masne kiseline: 0,8g
Ugljikohidrati: 58g
Od kojih šećeri: 48g
Bjelančevine: 6,2g
Sol: 0g

Podaci o hranjivim vrijednostima informativnog su karaktera! Stvarne hranjive vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo vas da se za trenutačne hranjive vrijednosti obratite našoj službi za korisnike!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi