Mendula Čokoladni ljubitelj granola, 300 g
Mendula Čokoladni ljubitelj granola, 300 g
4,95

Mendula Čokoladni ljubitelj granola, 300 g

Narančino-čokoladna granola - hrskava čokoladna poslastica s lješnjacima
Jer svi vole čokoladu, zar ne? Naranča i tamna čokolada, već dobro poznat i savršen spoj, susreću se u ovoj granoli. Intenzivno kakaovu i hrskavu osnovu obogatili su lješnjacima, a zatim su dodali kandirane kore naranče i kapljice belgijske tamne čokolade da zaokruže priču. Slobodno možemo reći da se ova izuzetno ukusna granola savršeno uklapa u kategoriju savršenih slastica.

Osnova za narančastu granolu je bezglutenski zobeni pahuljici, koja će vas opskrbiti energijom cijelo jutro. Mendula narančasta granola može se konzumirati bez problema kod raznih dijeta i preosjetljivosti na hranu, veganski je, bez glutena, bez laktoze, paleo i bez mliječnih proteina.
4,95
Nagradni kupon: 0,10 €
Detalji
Neto težina: 300 g

Sastojci: bezglutenske zobene pahuljice, jabučni šećer, koncentrat jabuke, čips kokosa, sjemenke suncokreta, lješnjaci, kandirana organska kora naranče (6%), lješnjaci (6%), kokosovo ulje, tamna čokolada (5%)(kakao masa, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije; kakao suhi sadržaj min. 54,5%), kakao u prahu, začini, sol

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g:
Energija: 2054 kJ/491 kcal
Masti: 25 g
Od toga zasićene masne kiseline: 12 g
Ugljikohidrati: 55 g
Od toga šećeri: 23 g
Vlakna: 8 g
Proteini: 10 g
Sol: 0,2 g

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativnog karaktera! Stvarne vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od navedenih. Molimo da se za trenutne vrijednosti obratite našoj korisničkoj podršci!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi