Mendula Ljetna voćna granola, 300g
Mendula Ljetna voćna granola, 300g
4,95

Mendula Ljetna voćna granola, 300g

Višnjevo-crna ribizl granola sa ljetnim voćem i bademima

Višnjeva granola je namijenjena ljubiteljima voćnih okusa i granola. Kiselo, intenzivnog okusa, hrskava liofilizirana crna ribizla i jagoda, mekana sušena višnja i lagano prženi bademi obogaćuju blago začinsku osnovu granole. Možete je jesti posipanu po mlijeku ili biljnom mlijeku, ili s jogurtom i svježim voćem!

Osnova višnjeve granole je bezglutenska zobena kaša koja vas puni energijom cijelo jutro. Zaslađena je jabučnim koncentratom i jabučnim šećerom, pomiješana s malo kokosovog ulja i uzbudljivim začinima te pečena do primamljive hrskavosti. Sjemenke suncokreta, kokosov čips i obilje badema čine smjesu harmoničnom i hranjivijom. Na kraju dodajemo sušene višnje i liofilizirane ribizle i jagode, koje su sušenjem zamrznutim zrakom izgubile vodu zadržavajući gotovo nepromijenjen sadržaj vitamina i mikroelemenata, kao i svježinu okusa i boju. Naša granola ne sadrži konzervanse, šećer ni aditive, pa je možete s potpunim povjerenjem davati svojoj djeci svakodnevno.

Mendulina višnjeva granola pogodna je za različite dijete i osjetljivosti na hranu; veganski je proizvod bez glutena, laktoze, paleo i bez mliječnih proteina.
4,95
Nagradni kupon: 0,10 €
Detalji
Neto težina: 300g

Sastojci: bezglutenska zobena kaša, jabučni šećer, jabučni koncentrat, sjemenke suncokreta, bademi (8%), organsko hladno prešano ulje suncokreta, sušene višnje (5%), liofilizirana crna ribizla (<1%), liofilizirana jagoda (<1%), začini, sol

Prosječna hranjiva vrijednost na 100g:
Energija: 1984 kj/472 kcal
Masti: 15g
Zasićene masti: 4,4g
Ugljikohidrati: 67g
Šećeri: 22g
Vlakna: 10g
Bjelančevine: 14g
Sol: 0,3g

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativne prirode! Stvarne vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od navedenih. Za aktualne podatke o hranjivoj vrijednosti, molimo obratite se našoj Službi za korisnike!
Slični proizvodi