Mendula Pita od jabuka granola, 300g
Mendula Pita od jabuka granola, 300g
4,95

Mendula Pita od jabuka granola, 300g

Pita od jabuka granola podsjeća na bakin recept za pitu od jabuka, puna suhih jabuka, grožđica, oraha, badema i naravno cimeta. Započnite dan ukusnim doručkom koji će vas razveseliti i pružiti vam energiju za dugi period, bilo da idete na posao, vježbate ili pripremate djecu za školu. Ova granola je savršen izbor i za ugodne vikend doručke, bilo samostalno ili kao dio obilnog bruncha.

Osnova ove granole od jabuka je bezglutenska zobena kaša, koja će vam osigurati energiju za cijelo jutro. Zaslađujemo je jabučnim koncentratom i jabučnim šećerom, dodajemo malo kokosovog ulja, cimeta i đumbira i pečemo je hrskavu. Orašasti plodovi, bademi, sjemenke suncokreta i kokosov čips dodaju još više okusa i hranjivih ulja. Da bi se postigao savršen okus pite, dodaju se sušeni komadići jabuka i grožđice. Naša granola ne sadrži konzervanse, dodani šećer ili aditive, pa je možete s povjerenjem svakodnevno posluživati svojoj djeci.

Mendula pita od jabuka granola može se bezbrižno konzumirati u različitim dijetama i kod preosjetljivosti na hranu. To je veganski, bezglutenski, bez laktoze, paleo i bez mliječnih proizvoda.
4,95
Nagradni kupon: 0,10 €
Detalji
Neto težina: 300g

Sastojci: Bezglutenska zobena kaša, jabučni šećer, jabučni koncentrat, bademi, orasi, sjemenke suncokreta, suhe jabuke (7%), grožđice, kokosov čips, hladno prešano bio ulje od suncokreta, cimet (<1%), đumbir

Prosječna nutritivna vrijednost na 100g:
Energija: 1990 kj/476 kcal
Masti: 20g
Zasićene masne kiseline: 1,9g
Ugljikohidrati: 61g
Šećeri: 27g
Vlakna: 8,5g
Bjelančevine: 11g
Sol: 0g

Podaci o nutritivnoj vrijednosti su informativni! Stvarne vrijednosti navedene na ambalaži mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo vas da se za trenutne podatke o nutritivnoj vrijednosti obratite našoj korisničkoj podršci!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi