Mendula Granola s okusom kokos-banana-mango, 250g
Mendula Granola s okusom kokos-banana-mango, 250g
4,37

Mendula Granola s okusom kokos-banana-mango, 250g

Mendula Granola s okusom kokos-banana-mango, 250g je hrskava poslastica sa kokosom, liofiliziranim bananama i sušenim mangom.
U ovu kokos granolu su dodani kokosov čips i kokosov trakasti kako bi svaki zalogaj pružio bogato iskustvo kokosa. Sladak okus banane i blago kiseo okus manga stvaraju tropski doživljaj.
Osnova ove kokosove granole su bezglutenske zobene pahuljice koje će vam pružiti energiju za cijelo jutro. Zaslađene su jabučnim šećerom, a uz dodatak malo kokosovog ulja i uzbudljivih začina, peku se hrskave. Kokosov trakasti, kokosov čips i bademi daju izražen okus kokosa smjesi. Na kraju dodajemo liofilizirane borovnice koje su tijekom zamrzavanja i sušenja izgubile vlagu, čime su sačuvale gotovo punu količinu vitamina i mikroelemenata, kao i svježinu okusa i boje. Naša granola ne sadrži konzervanse, šećer ili aditive, tako da je s povjerenjem možete davati djeci svakodnevno.

Mendula kokosova granola može se slobodno konzumirati u različitim dijetama i kod preosjetljivosti na hranu. To je veganski, bezglutenski, bez laktoze, paleo i bez laktoze proizvod.
4,37
Nagradni kupon: 0,09 €
Detalji
Neto težina: 250g

Sastojci: Bezglutenske zobene pahuljice, jabučni šećer, kokosov trakasti (12%), koncentrat jabuke, kokosov čips (6%), sušeni mango (3%), kokosovo ulje, liofilizirane banane (1%), bademi, začini, morska sol

Prosječne hranjive vrijednosti na 100g:
Energija: 2172 kj/519 kcal
Masti: 25g
Od toga zasićene masne kiseline: 12g
Ugljikohidrati: 59g
Od toga šećeri: 21g
Bjelančevine: 11g
Sol: 1g

Podaci o hranjivim vrijednostima su informativni! Stvarne vrijednosti naznačene na ambalaži mogu se razlikovati od navedenih. Molimo vas da za trenutne vrijednosti hranjivih tvari kontaktirate našu korisničku službu!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi