Mendula Bananino-karamela granola, 250g
Mendula Bananino-karamela granola, 250g
4,37

Mendula Bananino-karamela granola, 250g

Mendula Bananino-karamela granola, 250g, je hrskava poslastica sa smrznutim sušenim bananama i slanim karamelnim bijelim čokoladama.
Posebnost bananino-karamela granole je karamelizirana bijela čokolada, koja je toliko ukusna da smo nakon prvog kušanja znali da je moramo uključiti u ovaj proizvod - tako je nastala ova granola. Hrskavi, smrznuti sušeni komadići banane i kikirikija dodaju dimenziju karamelnog okusa, kako bi tvoje jutro započelo na najbolji način! Posluži je za doručak s mlijekom ili biljnim mlijekom, jogurtom - ili jednostavno kao zalogaj tokom dana.
Osnova bananino granole su bezglutenske zobene pahuljice koje će ti pružiti energiju za cijelo jutro. Zaslađene su jabučnim šećerom, obogaćene kikirikijem, čipsom od kokosa i suncokretovim sjemenkama, te su pečene s dodatkom malo kokosovog ulja i uzbudljivih začina kako bi postale hrskave. Na kraju dodajemo smrznute sušene banane, iz kojih je tijekom procesa sušenja uklonjena voda na način da se sačuva gotovo cijeli sadržaj vitamina i mikroelemenata, kao i svježina okusa i boja. Komadići karamelizirane bijele čokolade čine krunu ovoj kombinaciji. Naša granola ne sadrži konzervanse ili aditive, stoga je s potpunim povjerenjem možeš davati svojoj djeci svaki dan.

Mendula bananino granola se može slobodno konzumirati u raznim dijetama i kod preosjetljivosti na određene namirnice. To je veganski, bezglutenski i paleo proizvod.
4,37
Nagradni kupon: 0,09 €
Detalji
Neto težina: 250g

Sastojci: Bezglutenske zobene pahuljice, jabučni šećer, kikiriki, sjemenke suncokreta, čips od kokosa, kokosovo ulje, bijela čokolada s karamelom (3%) (kakao maslac, šećer, mlijeko u prahu, laktoza, protein u prahu, suhi mlijeko u prahu, karamelizirani šećer, emulgator: sojin lecitin, prirodna aroma vanilije, sol), smrznute sušene banane (1%), začini, morska sol

Prosječne hranjive vrijednosti na 100g:
Energija: 2004 kj/479 kcal
Masti: 18g
Od toga zasićene masti: 10g
Ugljikohidrati: 68g
Od toga šećeri: 26g
Bjelančevine: 10g
Sol: 1g

Podaci o hranjivim vrijednostima su samo informativnog karaktera! Stvarne vrijednosti navedene na ambalaži mogu se razlikovati od navedenih ovdje. Molimo vas da se informirate o trenutnim vrijednostima hranjivih tvari putem našeg korisničkog servisa!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi