Mendula Jagodno-malino-limunasta granola, 250g
Mendula Jagodno-malino-limunasta granola, 250g
4,37

Mendula Jagodno-malino-limunasta granola, 250g

Ako obožavaš voćne okuse i želiš započeti jutra sa voćnom, ne previše slatkom granolom, ova granola će biti tvoj izbor za super ukusan doručak! Limunasta, blago začinjena i izrazito hrskava granola osnovana je na kokosovim čipsom, štapićima badema, pufastom amarantu i obiljem hrskavih, izuzetno ukusnih zamrznutih komadića sušenih jagoda i malina.

Osnova za jagodno-malinastu granolu je bezglutenska zobena kaša koja će ti pružiti energiju za cijelo jutro. Zaslađena je jabučnim sirupom i jabučnim šećerom, a sa malo kokosovog ulja, uzbudljivim začinima i prirodnim ekstraktom limuna pečena je do izrazito hrskave teksture. Suncokretov seme, kokosov čips, pufasti amarant i bademi čine mešavinu još harmoničnijom i hranljivijom. Na kraju dodajemo zamrznute voćne komadiće, koji su tokom procesa zamrzavanja izgubili vlagu na način koji očuva njihov sadržaj vitamina i mikroelemenata, kao i svežinu ukusa i boje gotovo netaknutom. Naša granola ne sadrži konzervanse, šećer ili aditive, pa je s najvećim mirom možeš svakodnevno davati svojoj deci.

Mendula jagodno-malino-limunasta granola se može bezbedno konzumirati u različitim dijetama i kod preosetljivosti na određene namirnice. To je veganski, bezglutenski, bez laktoze, paleo i bez mlečnih proteina proizvod.
4,37
Nagradni kupon: 0,09 €
Detalji
Neto težina: 250g

Sastojci: Bezglutenska zobena kaša, jabučni sirup, jabučni šećer, suncokretovo seme, organsko hladno ceđeno suncokretovo ulje, bademi, pufasti amarant, zamrznute maline (0,5%), zamrznute jagode (0,5%), začini, prirodni ekstrakt limuna (<1%), morska so

Prosečna nutritivna vrednost na 100g:
Energija: 1905 kj/456 kcal
Masti: 15g
Od toga zasićene masti: 1,6g
Ugljeni hidrati: 67g
Od toga šećeri: 23g
Vlakna: 8,9g
Proteini: 12g
So: 0,2g

Podaci o nutritivnoj vrednosti su informativnog karaktera! Stvarne vrednosti navedene na pakovanju mogu se razlikovati od ovih. Molimo vas da se informišete o aktuelnim vrednostima nutritivnih sastojaka putem naše službe za korisnike!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi