Mendula Kremasta kikirikije krema s okusom vanilije, 180g
Mendula Kremasta kikirikije krema s okusom vanilije, 180g
6,70

Mendula Kremasta kikirikije krema s okusom vanilije, 180g

S pravom vanilijom, vrhunskim kikirikijem

Slatki, kremasti okus vanilije, bez dodanog šećera i zaslađivača? Naš proizvod od kikirikija savršeno uravnotežuje blagi slatki okus lagano pečenog kikirikija i suptilnu začinjenost vanilije. Pri izradi birani kikiriki peče se bez dodanog masti, a zatim melje u kremastu masu i začinjava. Ne dodaju se drugi aditivi, palmino ulje, šećer ili emulgatori, baš kao što ste navikli na našim drugim proizvodima. Stoga ga možete slobodno koristiti svakodnevno, bilo da tražite dodatnu energiju za sport, bilo da pripremate ukusne zalogaje za svoju djecu nakon igre. A ako želite samo razmaziti se desertom, ovaj proizvod je izbor kojeg nećete požaliti, a vanilija će vam podići raspoloženje i smanjiti stres, pa će vam nakon dugog dana doći više nego korisno nekoliko žlica kreme.

Kikirikijeva pasta nezamjenjiv je sastojak veganske kuhinje. Okus kikirikija je nešto neutralniji od drugih vrsta orašastih pasta, pa se odlično slaže s voćem, smoothiejima ili sirovim kolačima, kašama. Ako ga izmiksate s zamrznutim bananama i svježim sezonskim voćem, ili možda kakao prahom, u trenu možete napraviti nevjerojatno ukusno sladoled (nicecream). Ako pak želite klasične okuse iz djetinjstva u novom ruhu, isprobajte ga pomiješanog u ljetno voćno varivo ili kao vanilija puding, nadev za palačinke. Savršeno se slaže i s voćnim kruhom, keksima.

Mendula kikiriki krema pogodna je za upotrebu u raznim vrstama dijeta, bez dodanog šećera, bez glutena i bez laktoze. Omiljeni je sastojak veganskih, paleo i ketogenskih deserta. Masti kikirikija čuvaju srce i krvožilni sustav, podupiru ispravno funkcioniranje mozga, a fitosteroli sprječavaju apsorpciju kolesterola. Redovita konzumacija pomaže u prevenciji stvaranja žučnih kamenaca. Kikiriki sadrži gotovo sve potrebne minerale, uključujući veće količine kalija, kalcija, magnezija, željeza i cinka. Također je bogat vitaminima, sadrži sve vitamine B skupine i posebno visok sadržaj vitamina K, koji zajedno s kalcijem doprinosi zdravlju naših kostiju.

Unatoč visokom sadržaju masti, masne kiseline i vlakna pomažu u mršavljenju i pružaju dugotrajno osjećaj sitosti. Istraživanja pokazuju da oni koji ga konzumiraju barem dva puta tjedno manje vjerojatno dobivaju na težini u usporedbi s ispitanicima koji ne jedu kikiriki.

Osim što je ukusna:

Može se koristiti u svakoj dijeti
Vegan, keto, bez glutena, bez laktoze, paleo, bez mliječnih bjelanaca
Niski glikemijski indeks - Samo 20 glikemijski indeks kikirikija
Visok sadržaj nezasićenih masnih kiselina - Zbog visokokvalitetnog kikirikija. Vrlo dobar izvor omega-3 masnih kiselina
Visok sadržaj bjelančevina i niski sadržaj ugljikohidrata - 18,1 g bjelančevina na 100 g, 30 g ugljikohidrata na 100 g
Univerzalna upotreba - U smutijima, kašama, kolačima, keksima, umacima, kao namaz na kruhu..."

Molim vas, potvrdite da li vam ovaj prijevod odgovara ili trebate neke izmjene.
6,70
Nagradni kupon: 0,13 €
Detalji
Neto težina: 180g

Sastojci: kikiriki, vanilija u prahu

Prosječne hranjive vrijednosti na 100g:
Energija: 2314 kj/556kcal
Masti: 44g
Od kojih zasićene masne kiseline: 8g
Ugljikohidrati: 30g
Od kojih šećeri: 6g
Bjelančevine: 18g
Sol: 0g

Podaci o hranjivim vrijednostima su informativnog karaktera! Stvarne hranjive vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od navedenih ovdje. Molimo da se za stvarne hranjive vrijednosti konzultira naš Korisnički servis!
Slični proizvodi