Mendula kremasta mliječna čokolada - veganska verzija, 180g
Mendula kremasta mliječna čokolada - veganska verzija, 180g
6,70

Mendula kremasta mliječna čokolada - veganska verzija, 180g

Kakaom i kokosovim šećerom, kvalitetni domaći kikiriki

Njihova deluxe kikiriki krema brzo je postala favorit kod publike, jer ne sadrži palmovo ulje ili šećer, ali je ipak savršene konzistencije i okusa. Mnogo su razmišljali o tome kako bi svoj proizvod u istoj kvaliteti učinili dostupnim i svojim vegan kupcima bez upotrebe životinjskih zaslađivača. Nakon dugih eksperimenata, odlučili su se za kokosov šećer kao zamjenu za med, koji osim što ima ukusan okus, također je zdrava biljna hrana. To zasladi izvrsnu domaću kikiriki i kremasti par belgijskog kakao praha kako bi unijeli vedre i slatke trenutke u vaš svakodnevni život.

Veganska kikiriki krema s 78% sadržaja orašastih plodova omogućuje potrebnu energiju uz dodatak malo kokosovog šećera, bilo da je konzumirate za doručak ili prije tjelesne aktivnosti. Kakao u njoj će vas osvježiti i povećati razinu endorfina.

Kao i drugi njihovi proizvodi, veganska kikiriki krema izrađena je za pristaše "čiste prehrane", tako da sadrži samo navedene vrhunske sastojke! Samo najfiniji kikiriki jamči uvijek savršen okus i konzistenciju! Kvalitetu cijene i uspjeh njihove obitelji proizvoda, što potvrđuje da su već 2020. godine upotrijebili skoro tonu turskog kikirikija za svoje proizvode!

Možete je koristiti u bezbrojnim receptima - sjajna je komponenta u sirovim desertima, okusno obogaćuje proteinske napitke, ali također podiže klasične kolače, pekarske proizvode i kekse na novu razinu. No, nema problema ako niste raspoloženi za kuhanje - možete je jesti izravno iz staklenke.

Mendula veganska kikiriki krema može se konzumirati tijekom različitih dijeta, bez glutena i laktoze, veganski proizvod. Pogodna je za paleo i ketogenu prehranu te kao sastojak za deserte.

Kikiriki obiluje esencijalnim omega-3 i omega-6 masnim kiselinama, a njegova konzumacija od 50 grama dnevno značajno smanjuje rizik od srčanih bolesti, a već nakon četiri tjedna poboljšava razinu kolesterola. Pomaže u regulaciji razina masti u krvi i poboljšava zdravlje krvnih žila. Osim toga, sadrži značajne količine vitamina C, B1, B2, i E, kao i raznih vrijednih minerala kao što su kalcij, kalij, magnezij, željezo, mangan, cink, selen i bakar, što ga čini odličnim izvorom energije i poboljšava koncentraciju. Tryptophan u kikirikiju povećava razinu serotonina, što može pomoći u borbi protiv depresije.

Zahvaljujući visokom udjelu proteina i vlakana, odličan je za grickanje tijekom dijete, pružajući dugotrajno osjećaj sitosti.

Kokosov šećer dobiva se iz soka cvijeta kokosove palme. Iznimno je bogat mineralima, sadrži visok postotak magnezija, kalija, cinka i željeza, kao i vitamina B1, B2, B3, B6 i C. Također sadrži polifenole s antioksidativnim svojstvima i 16 različitih aminokiselina.

Belgijski kakao prah izrađuje se od visokokvalitetnih kakaovih zrna. Osim što ima osvježavajuće djelovanje, potiče aktivnost mozga, poboljšava pamćenje, potiče rast stanica i proces zacjeljivanja rana. Prepun je antioksidansa, magnezija, cinka i vitamina. Također povećava razinu endorfina u organizmu i potiče lučenje serotonina u mozgu, stvarajući savršen tandem za osjećaj sreće zajedno s kikirikijem.

Osim što je ukusna:

Pogodna za sve vrste prehrane
Veganska, keto, bez glutena, bez laktoze, paleo, bez mliječnih proteina
Savršen i zdrav doručak za djecu
Može se koristiti na mnogo različitih načina: u smoothieju, zobenim pahuljicama, kolačima, keksima, umacima, namazana na kruhu...
Ne sadrži palmino ulje
6,70
Nagradni kupon: 0,13 €
Detalji
Neto težina: 180 g

Sastojci: kikiriki (78%), kokosov šećer, kakao prah

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g:
Energija: 2374 kJ / 568 kcal
Masti: 48 g
Od kojih zasićene masti: 4 g
Ugljikohidrati: 32 g
Od kojih šećeri: 16 g
Bjelančevine: 13 g
Sol: 0 g

Podaci o hranjivim vrijednostima su informativnog karaktera! Trenutne hranjive vrijednosti navedene na ambalaži mogu se razlikovati od onih ovdje navedenih. Molimo kontaktirajte našu Službu za korisnike radi trenutnih informacija o hranjivim vrijednostima!
Slični proizvodi