Krem od kikirikija Mendula - 100% kikirikija, 180 g
Krem od kikirikija Mendula - 100% kikirikija, 180 g
6,70

Krem od kikirikija Mendula - 100% kikirikija, 180 g

Bez aditiva, od kvalitetnog domaćeg kikirikija

Najpopularniji, svestrani i nevjerojatno ukusan namaz od kikirikija je krem namaz od turskog kikirikija. Nabavljaju ga od odabranog proizvođača iz Mađarske, u premium kvaliteti, koji uz pažljivu selekciju sirovina jamči vrhunsku kvalitetu. Kikiriki koji uzgaja postaje jamstvo izvrsnog okusa, što je od suštinskog značaja jer naš proizvod nakon prženja ne sadrži nikakve dodatke - dodani šećer, palmino ulje, konzervanse, već samo čisti i bogati orašasti plodovi. Zato možemo jamčiti autentičan okus Mendule samo korištenjem najkvalitetnijih sastojaka. Našu kvalitetu cijeni i naši potrošači, što dokazuje uspjeh proizvodne linije: 2020. godine koristili su gotovo tonu turskog kikirikija za svoje proizvode!
Ova namaz također slijedi smjernice "čiste prehrane", šaljući orahe slatkastog okusa smeđeg voća sa što manje intervencija u vašu kuhinju. Tada je sve u vašim rukama kako ćete očarati svoju djecu, obitelj uz uzbudljiv doručak ili brzi desert. Ako vaša djeca jednom probaju delicije napravljene s pravim kremastim kikirikijem, više neće poželjeti slatke proizvode iz trgovine sa dodacima. Na taj način, sljedeća generacija će rasti uz zdraviju i održivu gastronomsku kulturu.

Njihov proizvod savršen je kao namaz za sendviče, ali dodatci poput čipsa od tamne čokolade ili rezanih krastavaca i jabuka mogu mu dodati nove dimenzije okusa.
Možete ga koristiti za pripremu domaćih bombona, sirovih veganskih poslastica ili čak tradicionalnih kolača. Napravite umak za grickanje za goste s hrskavim povrćem, ili afrički nadahnutu umak od slatkog krumpira s lukom, češnjakom, rimskim kimom, cimetom i dimljenom paprikom začinjen s prženim komadićima kikirikija. Nakon napornog dana, možete se nagraditi smoothiejem s bananama, kakaom i kikirikijem ili možete pomiješati malo kikirikija s otopljenom čokoladom kako biste se zasladili na najzdraviji mogući način. Ispecite muffine s bananama i kikirikijem ili čokoladni brownie s djecom i garantirano ćete uživati u najdosadnijem kišnom subotnjem poslijepodnevu!

Mendula namaz od turskog kikirikija možete konzumirati bez problema u raznim vrstama prehrane, budući da je bez glutena i laktoze, veganski proizvod. Pogodan je za paleo, ketogenu i sirovu vegansku prehranu, posebno za deserte.

Kikiriki obiluje višestruko nezasićenim Omega-3 i Omega-6 masnim kiselinama, a unos od 50 grama dnevno značajno može smanjiti rizik od srčanih bolesti, čak i nakon četiri tjedna smanjuje razinu kolesterola. Ima izvanredan učinak na masnoće u krvi i poboljšava zdravlje krvnih žila.
Sadrži značajne količine vitamina C, B1, B2 i E, a osim toga, sadrži brojne vrijedne minerale. Kalcij, kalij, magnezij, želje
6,70
Nagradni kupon: 0,13 €
Detalji
Neto težina: 180g

Sastojci: Kikiriki

Prosječne hranjive vrijednosti na 100g:
Energija: 2695 kj/646kcal
Masti: 62g
Od kojih zasićene masne kiseline: 5g
Ugljikohidrati: 18g
Od kojih šećeri: 5g
Bjelančevine: 15g
Sol: 0g

Podaci o hranjivim vrijednostima informativnog su karaktera! Trenutne hranjive vrijednosti navedene na ambalaži mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo da se za trenutne hranjive vrijednosti obratite našoj Službi za korisnike!
Slični proizvodi