Bio Kajsija Trakica, 12g
Bio Kajsija Trakica, 12g
1,05

Bio Kajsija Trakica, 12g

Slatki i ugodni okus odmah je postao omiljen mnogima. Sušeni voćni trak od marelice. Može se konzumirati u veganskoj i bezglutenskoj prehrani, pa čak i ako netko ne drži dijetu. Naša mareličasta trakica proizvedena je od marelice i jabuke, i nema ništa drugo u njoj.
Mareličasta trakica svježi je, domaći voćni trak s visokim udjelom vlakana, idealan izbor za cijelu obitelj - bilo da se radi o dječjem međuobroku, međuobroku na poslu ili popodnevnom snacku.
Zahvaljujući posebnom ručnom sušenju, očuvan je slatki i ugodni okus i aroma marelice. Zahvaljujući ovom postupku, dobivamo pravu prirodnu slasticu koja je omiljena i kod odraslih i djece.
Mareličasta trakica izvrsna je alternativa tradicionalnim slasticama jer ne sadrži umjetne sastojke, aditive, arome ili dodani šećer, pa se može konzumirati kao zdrava slastica. Prirodni šećer u njoj zamjenjuje umjetne zaslađivače, pa je proizvod idealan izbor za one koji brinu o zdravlju ili čak za sportaše. Može se konzumirati i u veganskoj i bezglutenskoj prehrani. Nova mogućnost za obogaćivanje paleta svjesne i zdrave prehrane. Može se koristiti kao sastojak za posebna jela i deserte.
Mareličasta trakica izvrsno nadopunjuje dječje međuobroke i snackove. Osim toga, odrasli su je otkrili kao zdrav i ukusan međuobrok tijekom dana. Možete je pokloniti sebi ili drugima. Bez obzira na pakiranje, kvaliteta i zdravstvene prednosti Mareličaste trakice ostaju nepromijenjene!
Sušeni trak od marelice i jabuke.
Može se konzumirati u veganskoj i bezglutenskoj prehrani.
Ne sadrži dodani šećer.
1,05
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji
Neto težina: 12g

Sastojci: kajsija, jabuka i ništa više

Opći nutricionistički podaci na 100 g

Energija: 1412kJ/334 kcal
Masti: 0,7g
Od kojih zasićene masne kiseline: 0g
Ugljikohidrati: 67,7g
Od kojih šećeri: 64,4g
Bjelančevine: 4g
Sol: 0g
Čuvati na suhom mjestu, zatvorenoj ambalaži kako bi dugo zadržalo svoj ukus.
Može sadržavati tragove orašastih plodova i sjemenki.
Podaci o prehrambenoj vrijednosti informativne su prirode! Aktualne prehrambene vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od navedenih ovdje. Molimo da se za aktualne informacije o prehrambenoj vrijednosti obratite našoj službi za korisnike!"
Csomagajánlatok
Slični proizvodi