Bio Smokvica od divlje naranče, 12g
Bio Smokvica od divlje naranče, 12g
1,05

Bio Smokvica od divlje naranče, 12g

Bio Alma i pasji trn čips, 12g

Bio Alma i pasji trn čips je zdrava i ukusna poslastica, koja je ručno izrađena od organskih mađarskih sastojaka. Ovaj sušeni voćni čips odličan je izbor za sve one koji žele jesti slatkiše, ali ne žele pretrpavati se šećerom i umjetnim aditivima. Naš proizvod je napravljen isključivo od jabuka i pasjeg trna, osim toga, ne sadrži ništa drugo.

Bio Alma i pasji trn čips omiljen je među djecom, ali također je odličan izbor grickalica za cijelu obitelj. Ove zdrave i ukusne zalogaje možete gotovo uvijek uživati, bilo da se radi o uredu, školi ili dugom putovanju autom. Lako je ponijeti sa sobom i sjajna je alternativa tradicionalnim slatkišima.

Bio Alma i pasji trn čips zdrava je i ukusna poslastica koja se izrađuje isključivo od mađarskih organskih sastojaka. Ukusni čips od pasjeg trna bogat je vlaknima, stoga je odličan dodatak prehrani za odrasle i djecu. Zahvaljujući nježnom procesu sušenja, zadržava se intenzivan okus, aroma i hranjive tvari voća.

Sastojci čipsa su jednostavni. Mogli bismo nabrajati stvari koje u njemu nema u dugom popisu. Na primjer, čips ne sadrži dodani šećer ili zaslađivače. Nema aditiva, aroma, okusa niti pektina. Ovaj sušeni voćni čips odličan je izbor za sve one koji žele jesti slatkiše, ali ne žele pretrpavati se šećerom i umjetnim aditivima.

Bio Alma i pasji trn čips može se konzumirati i u veganskoj i bezglutenskoj prehrani.

Ne sadrži dodani šećer.
1,05
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji
"Neto težina: 12 g

Sastojci: jabuka, pasji trn i ništa više

Opća nutritivna vrijednost na 100 g

Energija: 1346 kJ / 318 kcal
Masti: 2,3 g
Od kojih zasićene masne kiseline: 0,8 g
Ugljikohidrati: 67,9 g
Od kojih šećeri: 63,8 g
Bjelančevine: 1,8 g
Sol: 0 g
Čuvati dalje od svjetlosti u zatvorenom pakiranju kako bi ostalo svježe na dugi rok. Može sadržavati tragove orašastih plodova i sjemenki.

Podaci o nutritivnoj vrijednosti su informativnog karaktera! Stvarna nutritivna vrijednost na pakiranju može se razlikovati od navedene ovdje. Molimo da se za stvarne vrijednosti obratite našoj službi za korisnike.
Csomagajánlatok
Slični proizvodi