Kruška Csinta, 12 g.
Kruška Csinta, 12 g.
1,05

Kruška Csinta, 12 g.

"Nudimo Kruška Csinta onima koji vole slađe i blaže okuse. Sušena kruška voćna rolada. Veganska i pogodna za bezglutensku prehranu, pa čak i kad niste na dijeti. Naš proizvod Kruška Csinta napravljen je od kruške i jabuke, osim toga, ne sadrži ništa drugo.
Kruška Csinta je svježa, pripremljena od domaćeg voća, bogata vlaknima i zdrava voćna kriška, idealan izbor za cijelu obitelj - bilo da je riječ o dječjem međuobroku, desetu na poslu ili popodnevnom snacku.
Zahvaljujući posebnom ručnom sušenju, zadržava se suptilna, ali slatka aroma kruške. Zbog ovog postupka dobivate pravi prirodni slatkiš koji je omiljen kod odraslih i djece.
Kruška Csinta odlična je alternativa tradicionalnim slatkišima jer ne sadrži umjetne sastojke, aditive, arome ili dodani šećer, tako da se može konzumirati kao zdravi slatkiš. Prirodni šećer u proizvodu zamjenjuje umjetne zaslađivače, što ga čini idealnim izborom za one koji žele zdravo grickati ili čak sportaše. Može se konzumirati u veganskoj ili bezglutenskoj prehrani. To je nova mogućnost koja obogaćuje paletu svjesne i zdrave prehrane. Može se koristiti kao sastojak u posebnim jelima i desertima.
Kruška Csinta odličan je dodatak dječjim međuobrocima. Osim toga, i odrasli su ga otkrili kao zdravi i ukusni snack tijekom dana. Možete ga pokloniti sebi ili drugima. Bilo da je riječ o bilo kojem pakiranju, kvaliteta i zdrava Kruška Csinta ostaju nepromijenjeni!
Sušena kruška i jabuka voćna rolada.
Veganska, pogodna za bezglutensku prehranu.
Ne sadrži dodani šećer.
1,05
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji
Neto težina: 12 g

Sastojci: kruška, jabuka i ništa drugo

Opći nutritivni podaci na 100 g

Energija: 1323 kJ/313 kcal
Masti: 0,5 g
Od kojih zasićene masti: 0 g
Ugljikohidrati: 67,4 g
Od kojih šećeri: 67,4 g
Bjelančevine: 2,3 g
Sol: 0,04 g
Čuvati dalje od svjetlosti, u zatvorenom pakiranju ostaje ukusan dugo vremena.
Moguće prisustvo tragova orašastih plodova i sjemenki.
Nutritivne vrijednosti su informativne! Aktualne nutritivne vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo vas da se za trenutne nutritivne vrijednosti obratite našoj korisničkoj službi!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi