Sušena mareličarka, 12g
Sušena mareličarka, 12g
1,05

Sušena mareličarka, 12g

Svima se sviđa, i malima i velikima, osobito onima koji vole intenzivnije kiselo okuse. Prošlogodišnja novost, ali već je postala među najdražima. Ponegdje ima tamniju boju jer nije tretirana. Sušena voćna traka od marelice. Veganska, pogodna za bezglutensku prehranu, a može se jesti i ako se ne držite dijete. Naša mareličasta traka napravljena je od domaćih marelica i jabuka, i osim toga, u njoj nema ničega drugog.

Mareličasta traka napravljena je od svježeg domaćeg voća, bogata je vlaknima i zdravim voćnim ploškama, idealan odabir za cijelu obitelj - bilo da se radi o užini za djecu, malom deset sati na poslu ili poslijepodnevnom zalogaju.

Zahvaljujući posebnom ručnom sušenju, traka zadržava intenzivan i kiselkast okus i aromu marelice. Zahvaljujući ovom postupku dobivamo pravu prirodnu slasticu koja je omiljena kako među odraslima, tako i među djecom.

Mareličasta traka izvrsna je alternativa tradicionalnim slatkišima jer ne sadrži umjetne sastojke, aditive, arome ili dodani šećer, pa je pogodna za zdravu slasticu. Prirodni šećer u traci zamjenjuje umjetne zaslađivače, čineći ovaj proizvod idealnim izborom za one koji teže zdravim grickalicama, pa čak i sportašima. Može se jesti u okviru veganske ili bezglutenske prehrane. Ovo je nova mogućnost koja obogaćuje izbor svjesne i zdrave prehrane. Može se koristiti i kao sastojak za posebna jela i deserte.

Mareličasta traka izvrstan je dodatak dječjim užinama i snackovima. Osim toga, i odrasli su je otkrili kao zdrav i ukusan međuobrok tijekom dana. Možete je pokloniti sebi ili drugima, bilo da se radi o bilo kojoj vrsti pakiranja, kvaliteta i zdravstvene prednosti naše mareličaste trake ostaju nepromijenjeni!

Sušene marelice i jabuke u voćnoj traci.
Veganski, pogodno za bezglutensku prehranu.
Ne sadrži dodani šećer.
1,05
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji
Neto težina: 12 g

Sastojci: jabuka, kajsija i ništa više

Opće nutritivne vrijednosti na 100 g

Energija: 1377 kJ/325 kcal
Masti: 0,5 g
Od kojih zasićene masne kiseline: 0 g
Ugljikohidrati: 69,4 g
Od kojih šećeri: 68,4 g
Bjelančevine: 5,2 g
Sol: 0,09 g
Čuvati od svjetla, u zatvorenom pakiranju zadržava svježinu dulje vremena.
Može sadržavati tragove orašastih plodova i sjemenki.
Nutritivne vrijednosti su informativne prirode! Aktualne nutritivne vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od navedenih ovdje. Molimo vas da se za aktualne informacije o nutritivnim vrijednostima obratite našoj korisničkoj službi!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi