Jagoda Rolat, 12g
Jagoda Rolat, 12g
1,05 
0,87
17

Jagoda Rolat, 12g

Eper Csinta je još jedan veliki favorit, posebno među djecom. Sušeni rolat od jagoda. Veganski proizvod, pogodan za prehranu bez glutena, čak i ako niste na dijeti. Naša Eper Csinta napravljena je od jagoda i jabuka, i osim toga, ne sadrži ništa drugo.

Eper Csinta je svježa, napravljena od domaćeg voća, bogata vlaknima i zdrava voćna pločica, idealan izbor za cijelu obitelj - bilo da se radi o dječjoj užini, pauzi za kavu na poslu ili popodnevnom snacku.

Zahvaljujući posebnom ručnom sušenju, Eper Csinta zadržava slatki okus i aromu jagoda. Zahvaljujući ovom postupku dobivamo pravu prirodnu poslasticu koja je omiljena kako među odraslima tako i među djecom.

Eper Csinta je izvrsna alternativa tradicionalnim slatkišima jer ne sadrži umjetne sastojke, aditive, arome ili dodani šećer, što znači da se može konzumirati kao zdrava poslastica. Prirodni šećer u proizvodu zamjenjuje umjetne zaslađivače, pa je proizvod idealan izbor za one koji žele jesti zdravo, kao i za sportaše. Također se može konzumirati u veganskoj ili bezglutenskoj prehrani. To je nova mogućnost koja obogaćuje ponudu u svijetu svjesne i zdrave prehrane. Može se koristiti kao sastojak za posebna jela i deserte.

Eper Csinta je izvrsno nadopunjavanje obroka za djecu ili odrasle. Bilo da se radi o veličini pakiranja, kvaliteta i zdravstvene prednosti Eper Csinta ostaju nepromijenjene!

Sušeni rolat od jagoda i jabuka.

Veganski proizvod, pogodan za prehranu bez glutena.
Ne sadrži dodani šećer.
1,05 
0,87
Pocetak: 09.04.2024   Kraj: 31.05.2024
Povlastica 17
Megtakarítás 0,17 €
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji
Neto težina: 12g

Sastojci: jagode, jabuke i ništa više

Opći nutricionistički podaci na 100 g

Energija: 1375 kJ/325 kcal
Masti: 0,4g
Od kojih zasićene masne kiseline: 0g
Ugljikohidrati: 68,2g
Od kojih šećeri: 67,5g
Bjelančevine: 4,7g
Sol: 0,09g
Čuvati od svjetla, u zatvorenoj ambalaži, za dugotrajnu svježinu.
Može sadržavati tragove orašastih plodova i sjemenki.
Nutricionistički podaci su informativnog karaktera! Stvarne vrijednosti koje su navedene na ambalaži mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo obratite se našoj korisničkoj službi za aktualne informacije o nutricionističkim vrijednostima!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi