Bio Kiseljena trešnja, 12g
Bio Kiseljena trešnja, 12g
1,05 
1,02
3

Bio Kiseljena trešnja, 12g

Sušeni voćni trak s okusom višnje. Veganski, pogodan i za gluten-free dijetu. Naš proizvod od višnje stvoren je od višanja i jabuka, i nema ničeg drugog u njemu. Zahvaljujući posebnom ručnom sušenju, zadržava svježinu i intenzivan okus višnje. Zahvaljujući ovom postupku dobivamo pravi prirodni slatkiš, koji je omiljen i kod odraslih i djece.

Višnja trak odlična je alternativa tradicionalnim slatkišima jer ne sadrži umjetne sastojke, aditive, arome ili dodani šećer, pa se može jesti kao zdrava poslastica. Prirodni šećer koji sadrži zamjenjuje umjetne zaslađivače, čineći proizvod idealnim izborom za one koji su svjesni zdravlja, kao i za sportaše. Može se jesti i u veganskoj ili gluten-free prehrani. Novi izbor koji obogaćuje paletu svjesne i zdrave prehrane. Može se koristiti kao sastojak za posebna jela i desert.

Višnja trak je odličan dodatak užini djece. Osim toga, i odrasli su ga otkrili kao zdravu i ukusnu užinu tijekom dana. Možete ga darovati sebi ili drugima. Bez obzira na veličinu pakiranja, kvaliteta i zdravstvena korist od Višnja trak Užina ostaju nepromijenjeni!

Sušeni trak od višnje i jabuke

Veganski, pogodan i za gluten-free dijetu.
Ne sadrži dodani šećer.
1,05 
1,02
Pocetak: 09.04.2024   Kraj: 31.05.2024
Povlastica 3
Megtakarítás 0,03 €
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji
Neto masa: 12g

Sastojci: jabuka, trešnja i ništa drugo

Opći nutricionistički podaci na 100g

Energija: 1378 kJ/325 kcal
Masti: 0,3g
Od kojih zasićene masti: 0g
Ugljikohidrati: 70,8g
Od kojih šećeri: 70,8g
Bjelančevine: 3g
Sol: 0,06g
Čuvati od svjetla, u zatvorenom pakiranju, dugo će ostati ukusno.
Može sadržavati tragove orašastih plodova i sjemenki.
Nutricionistički podaci su informativnog karaktera! Aktualne nutricionističke vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od onih ovdje navedenih. Molimo, obratite se našoj službi za korisnike za najnovije informacije o nutricionističkim vrijednostima!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi