Šljiva Cigara, 12g
Šljiva Cigara, 12g
1,05

Šljiva Cigara, 12g

Šljivina činča omiljena je među malima i velikima. Sušena voćna traka od šljive. Može se konzumirati u veganskoj i bezglutenskoj prehrani, pa čak i ako ne vodite dijetu. Naš proizvod Szinta činta napravljen je od šljive i jabuke, i ništa drugo nije dodano."


"Šljivina činča je svježa voćna traka napravljena od domaćih šljiva, bogata vlaknima, zdrava voćna traka koja je idealan izbor za cijelu obitelj - bilo da se radi o užini za malu djecu, pauzi na poslu ili popodnevnom snacku."


"Zahvaljujući posebnom ručnom sušenju, očuvan je intenzivan, slatki okus i aroma šljive. Zahvaljujući ovom postupku dobivamo pravi prirodni slatkiš koji je omiljen među odraslima i djecom."

"Šljivina činča je izvrsna alternativa tradicionalnim slatkišima jer ne sadrži umjetne sastojke, aditive, arome ni dodani šećer, pa se može konzumirati kao zdrava poslastica. Prirodni šećer u njoj zamjenjuje umjetne zaslađivače, pa je proizvod idealan izbor za one koji žele jesti zdravo, uključujući i sportaše. Može se konzumirati u veganskoj i bezglutenskoj prehrani. Ovo je nova mogućnost koja obogaćuje paletu svjesne i zdrave prehrane. Može se koristiti kao poseban sastojak u pripremi jela i deserata.
Sušená trubička zo sliviek a jabĺk.
Vhodné pre vegánsku a bezlepkovú stravu. Neobsahuje pridaný cukor.
1,05
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji
Neto težina: 12 g

Sastojci: šljiva i ništa drugo

Opći nutricionistički podaci na 100 g

Energija: 1401 kJ / 330 kcal
Masti: 0,4 g
Od kojih zasićene masti: 0 g
Ugljikohidrati: 74,8 g
Od kojih šećeri: 74,2 g
Bjelančevine: 4 g
Sol: 0,06 g
Čuvati na suhom mjestu, daleko od svjetlosti, u zatvorenoj ambalaži kako bi ostalo svježe što duže.
Može sadržavati tragove orašastih plodova i sjemenki.
Podaci o nutritivnoj vrijednosti su informativnog karaktera! Aktualne nutritivne vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od navedenih ovdje. Za trenutne informacije o nutritivnoj vrijednosti obratite se našoj Korisničkoj službi!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi