Bio Jabuka Csinta, 12g
Bio Jabuka Csinta, 12g
1,05 
1,02
3

Bio Jabuka Csinta, 12g

Bio Jabuka Csinta je zdrava i ukusna poslastica izrađena ručno od organskih mađarskih sastojaka. Ovaj proizvod bogat je vitaminom C i vlaknima, te je izvrsno međuobrok za odrasle i djecu. Naša Bio Jabuka Csinta proizvodi se isključivo od jabuka, i ništa više.

Bio Jabuka Csinta jedna je od omiljenih poslastica djece, ali odličan je izbor za cijelu obitelj. Ove zdrave i ukusne zalogaje možete uživati gotovo bilo kada, bilo da ste na poslu, u školi ili na dugom putovanju. Lako je ponijeti sa sobom i izvrsna je alternativa tradicionalnim slatkišima.

Bio Jabuka Csinta je zdrava i ukusna poslastica koja se isključivo proizvodi od organskih mađarskih sastojaka. Ukusni Csinta rezanci bogati su vlaknima, pa su izvrsno međuobrok za odrasle i djecu. Zahvaljujući nježnom sušenju, Csinta zadržava intenzivan okus voća, aromu i hranjive tvari.

Sastojci Csinta su jednostavni. Mogli bismo dugo nabrajati stvari koje nisu uključene. Na primjer, Csinta ne sadrži dodani šećer ili zaslađivače. Nema aditiva, aroma, ili sredstava za poboljšanje okusa, pa čak ni pektina. Ovaj sušeni voćni snack izvrstan je izbor za sve koji žele uživati u slatkišima, ali ne žele se opteretiti šećerom i umjetnim aditivima.

Bio Jabuka Csinta može se konzumirati i u veganskoj i bezglutenskoj prehrani.

Ne sadrži dodani šećer.
1,05 
1,02
Pocetak: 09.04.2024   Kraj: 31.05.2024
Povlastica 3
Megtakarítás 0,03 €
Nagradni kupon: 0,02 €
Detalji
Neto masa: 12 g

Sastojci: jabuka i ništa drugo

Opći nutritivni podaci na 100 g

Energija: 1338 kJ/316 kcal
Masti: 0,7 g
Od kojih zasićene masne kiseline: 0 g
Ugljikohidrati: 68,3 g
Od kojih šećeri: 68,3 g
Bjelančevine: 2,5 g
Sol: 0,05 g
Čuvati dalje od svjetlosti i na suhom mjestu u zatvorenom pakiranju kako bi očuvali svježinu.
Može sadržavati tragove orašastih plodova i sjemenki.
Podaci o nutritivnoj vrijednosti informativne su prirode! Stvarne nutritivne vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo vas da se za stvarne vrijednosti obratite našoj službi za korisnike!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi