Absolute Lifestyle L-karnitin, napitak s okusom nara, 600 ml
Absolute Lifestyle L-karnitin, napitak s okusom nara, 600 ml
1,25

Absolute Lifestyle L-karnitin, napitak s okusom nara, 600 ml

Bezenergetski bezalkoholni napitak okusa nara, s L-karnitinom, zaslađivačima.

Zahvaljujući sastojcima napitka s L-karnitinom, povećat će se razina energije, čime će se vježbanje učiniti učinkovitijim. Ovo je izvrsna dodatna oprema za sagorijevanje masti i mršavljenje.
Karnitin je aminokiselina koja igra ključnu ulogu u proizvodnji energije tako da masne kiseline transportira u mitohondrije, gdje se "spaljuju" i koriste kao gorivo za tijelo.
L-karnitin pomaže na sljedeći način:
• Podiže prag umora
• Energizira
• Pomaže u regeneraciji nakon treninga s utezima
• Smanjuje oštećenja mišićnog tkiva
• Pomaže u eliminaciji nakupljenog mliječne kiseline
• Ima zaštitno djelovanje na srce

Proizvodi iz linije Absolute Live Professional namijenjeni su svjesnim potrošačima kojima je sport važan dio života, a redovita tjelesna aktivnost sastavni dio svakodnevnog života. Proizvodi s visokim udjelom aktivnih sastojaka pomažu svima u postizanju većih ciljeva, bilo da se radi o sagorijevanju masti, poticanju mršavljenja, povećanju sportske izvedbe ili izgradnji mišića.
1,25
Nagradni kupon: 0,03 €
Detalji
Sastojci: prirodna negazirana izvorska voda, regulatori kiselosti (limunska kiselina, jabučna kiselina), L-karnitin, aroma nara, koncentrat crne repe za bojenje, konzervans (kalij-sorbat), zaslađivači (sukraloza, steviol glikozidi).

Neto količina: 600 ml

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 ml proizvoda:

Energetska vrijednost: 10 kJ/2 kcal
Masti: 0,0 g
od kojih zasićene masne kiseline: 0,0 g
Ugljikohidrati: 0,3 g
od kojih šećeri: 0,0 g
Vlakna: 0,0 g
Bjelančevine: 0,2 g
Sol: 0,0 g

Podaci o hranjivoj vrijednosti informativnog su karaktera! Aktualne informacije o hranjivoj vrijednosti mogu se dobiti putem našeg Korisničkog servisa!
Čuvanje
Čuvati na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od direktnog sunčevog svjetla. Nakon otvaranja, čuvati u hladnjaku i konzumirati u roku od 1-2 dana. Utjecaj direktnog sunčevog svjetla i topline može utjecati na sadržaj vitamina i promjenu boje proizvoda, ali to ne znači da je proizvod pokvaren.
Konsumacija proizvoda ne zamjenjuje uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi