Absolute Live, Mega L-Karnitin, napitak s okusom jagode i guave, 1 litra
Absolute Live, Mega L-Karnitin, napitak s okusom jagode i guave, 1 litra
1,69

Absolute Live, Mega L-Karnitin, napitak s okusom jagode i guave, 1 litra

Bezenergetski napitak s okusom jagode i guave, na bazi bezugljične izvorske vode, obogaćen L-karnitinom i zaslađivačima.

Zahvaljujući sastojcima u ovom napitku s L-karnitinom, razina energije će porasti, čime će vaš trening postati učinkovitiji. Ovo je odličan dodatak za sagorijevanje masti i mršavljenje.
Karnitin je aminokiselina koja igra ključnu ulogu u proizvodnji energije tako da prenosi masne kiseline u mitohondrije, gdje ih "spali" i koristi kao gorivo za tijelo.
L-karnitin pomaže na sljedeći način:
• Povećava prag umora
• Pruža energiju
• Potiče regeneraciju nakon treninga s utezima
• Smanjuje oštećenja mišićnog tkiva
• Pomže u izlučivanju nakupljenog mliječne kiseline
• Ima zaštitni učinak na srce

Proizvodi iz linije Absolute Live Professional namijenjeni su svjesnim potrošačima kojima sport igra važnu ulogu u životu i redovito vježbanje je dio svakodnevnog života. Proizvodi s visokim sadržajem aktivnih sastojaka pomažu svima u postizanju većih ciljeva, bilo da se radi o sagorijevanju masti, mršavljenju, povećanju sportske izdržljivosti ili izgradnji mišića.
1,69
Nagradni kupon: 0,03 €
Detalji
Sastojci: Voda bez šećera, jabučni sok 3% (iz koncentrata), L-karnitin, regulatori kiselosti (limunska kiselina, jabučna kiselina, natrijev citrat), aroma jagode, koncentrat boje crne mrkve, konzervans (kalij-sorbat), aroma guave, zaslađivači (sukraloza, steviol glikozidi).
Ne sadrži dodani šećer; sadrži prirodno prisutne šećere.

Neto težina: 1 litra

Prosječna nutritivna vrijednost na 100 ml proizvoda:

Energetska vrijednost: 18 kJ / 4 kcal
Masti: 0 g
od kojih zasićene masne kiseline: 0 g
Ugljikohidrati: 0,7 g
od kojih šećer: 0,0 g
Bjelančevine: 0,4 g
Sol: 0 g

Nutritivne informacije su informativnog karaktera! Stvarne nutritivne vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od ovih navedenih. Molimo da se informirate o trenutnim nutritivnim vrijednostima putem naše korisničke službe!
Skladištenje:
Čuvati na suhom, hladnom mjestu zaštićenom od direktnog sunčevog svjetla. Nakon otvaranja, molimo čuvajte u hladnjaku i konzumirajte u roku od 1-2 dana. Boja i okus proizvoda mogu se mijenjati tijekom skladištenja, ali to ne znači da je proizvod pokvaren.
Nije preporučljivo za konzumaciju: maloljetnicima, trudnicama i dojiljama! Promućkajte prije konzumacije! Preporučena dnevna količina: 1 litra. Ne prelazite preporučenu količinu!
Konsumiranje ovog proizvoda ne zamjenjuje uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi