Absolute Live, napitak s okusom zelene jabuke, 1 litra
Absolute Live, napitak s okusom zelene jabuke, 1 litra
1,69

Absolute Live, napitak s okusom zelene jabuke, 1 litra

Energetski napitak s okusom zelenog jabuka, bez šećera, na bazi bezalkoholne mineralne vode, s 3000 mg L-karnitina, dodanim vitaminom C, zaslađivačima i kromom.

Zahvaljujući aktivnim sastojcima ovog napitka s L-karnitinom, razina energije će porasti, čineći trening efikasnijim. Ovo je odličan dodatak za sagorevanje masti i mršavljenje.

L-karnitin je esencijalna aminokiselina koja igra ključnu ulogu u proizvodnji energije tako što prenosi masne kiseline u mitohondrije, gdje ih "sagoreva" i koristi kao gorivo za organizam.

L-karnitin pomaže na sljedeći način:

Povećava prag umora
Daje energiju
Podržava oporavak nakon treninga sa tegovima
Pomaže u ublažavanju oštećenja mišićnog tkiva
Olakšava izlučivanje nakupljenog mlečne kiseline
Ima zaštitni učinak na srce

Linija proizvoda Absolute Live Professional namijenjena je svjesnim potrošačima kojima je sport važan dio života, a redovita tjelesna aktivnost sastavni dio svakodnevnog života. Proizvodi s visokim sadržajem aktivnih sastojaka pomažu svima u postizanju većeg cilja, bilo da je riječ o sagorevanju masti, poticanju mršavljenja, poboljšanju sportske izvedbe ili izgradnji mišića.
1,69
Nagradni kupon: 0,03 €
Detalji
Sastojci: negazirana izvorska voda, regulatori kiselosti (limunska kiselina, jabučna kiselina), L-karnitin, 1% jabučni sok (iz koncentrata), 0,5% limunov sok (iz koncentrata), konzervansi (kalij-sorbat), vitamin C (L-askorbinska kiselina), aroma jabuke, zaslađivači (sukraloza, steviol glikozidi), krom-pikolinat.

Neto količina: 1 litra

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 ml proizvoda:

Energetska vrijednost: 13 kJ / 3 kcal
Masti: 0 g
od kojih zasićene masne kiseline: 0 g
Ugljikohidrati: 0,5 g
od kojih šećeri: 0,1 g
Bjelančevine: 0,3 g
Sol: 0 g

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativnog karaktera! Stvarne vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od onih ovdje navedenih. Molimo da se za aktualne informacije o hranjivoj vrijednosti obratite našoj korisničkoj službi!

Čuvanje:
Čuvati na suhom, hladnom mjestu zaštićenom od direktnog sunčevog svjetla. Nakon otvaranja, čuvati u hladnjaku i konzumirati unutar 1-2 dana. Boja i okus proizvoda mogu se mijenjati tijekom čuvanja (zbog visokog sadržaja L-karnitina), ali to ne znači da je proizvod pokvaren.
Konzumacija proizvoda ne zamjenjuje uravnoteženu i raznovrsnu prehranu i zdrav način života!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi