Absolute Live, napitak s okusom limuna, limete i kokosa, obogaćen L-karnitinom, 1 litra
Absolute Live, napitak s okusom limuna, limete i kokosa, obogaćen L-karnitinom, 1 litra
1,54

Absolute Live, napitak s okusom limuna, limete i kokosa, obogaćen L-karnitinom, 1 litra

Energetski bezalkoholni napitak okusa limuna, limete i kokosa na bazi negazirane izvorske vode, obogaćen sa 3000 mg L-karnitina, dodatnim vitaminom C, kromom i zaslađivačima.

Zahvaljujući aktivnim sastojcima u napitku sa L-karnitinom, razina energije će porasti, što čini trening efikasnijim. Ovo je odličan dodatak za sagorevanje masti i mršavljenje.

Karnitin je aminokiselina koja igra ključnu ulogu u proizvodnji energije tako što prenosi masne kiseline u mitohondrije, gde se "spaljuju" i koriste kao gorivo za organizam.

L-karnitin pomaže na sledeći način:

Povećava prag umora
Daje energiju
Podržava oporavak nakon treninga sa tegovima
Smanjuje oštećenja mišićnog tkiva
Pomaže u eliminaciji nakupljenog mlečne kiseline
Ima zaštitno dejstvo na srce

Linija proizvoda Absolute Live Professional namenjena je svesnim potrošačima kojima je sport važan deo života, a redovno vežbanje deo svakodnevnice. Proizvodi sa visokim sadržajem aktivnih sastojaka pomažu svima da postignu svoje veće ciljeve, bilo da se radi o sagorevanju masti, podršci mršavljenju, povećanju sportske izdržljivosti ili izgradnji mišića.
1,54
Nagradni kupon: 0,03 €
Detalji
Sastojci: negazirana izvorska voda, L-karnitin, regulator kiselosti (limunska kiselina), jabučni sok 1% (iz koncentrata), limunov sok 0,5% (iz koncentrata), limun-limeta arome, konzervans (kalij-sorbat), aroma kokosa, vitamin C (L-askorbinska kiselina), zaslađivači (sukraloza, steviol glikozidi), krom-pikolinat.
Ne sadrži dodani šećer, sadrži prirodne šećere.

Neto količina: 1 litra

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 ml proizvoda:

Energetska vrijednost: 10 kJ / 2 kcal
Masti: 0 g
od kojih zasićene masne kiseline: 0 g
Ugljikohidrati: 0,4 g
od kojih šećeri: 0,1 g
Bjelančevine: 0,3 g
Sol: 0 g

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativnog karaktera! Stvarne vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od onih ovdje navedenih. Molimo da se za aktualne informacije o hranjivoj vrijednosti obratite našoj korisničkoj službi!

Čuvanje:
Čuvati na suhom, hladnom mjestu zaštićenom od direktnog sunčevog svjetla. Nakon otvaranja, čuvati u hladnjaku i konzumirati unutar 1-2 dana. Boja i okus proizvoda mogu se mijenjati tijekom čuvanja (zbog visokog sadržaja L-karnitina), ali to ne znači da je proizvod pokvaren.
Konzumacija proizvoda ne zamjenjuje uravnoteženu i raznovrsnu prehranu i zdrav način života!
Slični proizvodi