Absolute Live, L-karnitin, napitak s okusom grejpa, 1 litra
Absolute Live, L-karnitin, napitak s okusom grejpa, 1 litra
1,69

Absolute Live, L-karnitin, napitak s okusom grejpa, 1 litra

Bezenergetski napitak s okusom grejpa na bazi nekarbonizirane izvorske vode, s 3000 mg L-karnitina, dodatkom vitamina C, guarane i zaslađivačima.

Zahvaljujući sastojcima u L-karnitin napitku, razina energije će se povećati, čime će se trening učiniti učinkovitijim. Ovaj proizvod je izvrsna dodatna komponenta za sagorijevanje masti i mršavljenje.
Karnitin je aminokiselina koja igra ključnu ulogu u proizvodnji energije tako da prenosi masne kiseline u mitohondrije, gdje se sagorijevaju i koriste kao gorivo za tijelo.
L-karnitin pomaže na sljedeći način:
• Povećava prag umora
• Energizira
• Pomaže u regeneraciji nakon treninga s utezima
• Smanjuje oštećenja mišićnog tkiva
• Pomaže u izlučivanju nakupljenog mliječne kiseline
• Ima zaštitno djelovanje na srce

Proizvodna linija Absolute Live Professional namijenjena je svjesnim potrošačima kojima sport igra važnu ulogu u životu, a redovita tjelesna aktivnost je dio svakodnevnog života. Proizvodi s visokim sadržajem aktivnih sastojaka pomažu svima u postizanju većih ciljeva, bilo da se radi o sagorijevanju masti, poticanju mršavljenja, povećanju sportske izvedbe ili izgradnji mišića.
1,69
Nagradni kupon: 0,03 €
Detalji
Sastojci: mineralna voda bez plina, regulator kiselosti (limunska kiselina), jabučni sok 2% (iz koncentrata), L-karnitin, limunov sok 1% (iz koncentrata), pripravak s okusom grejpa (stabilizatori: guma arabika, glicerin esteri smreke, aroma, bojila: karoteni), vitamin C (L-askorbinska kiselina), konzervans (kalij sorbat), ekstrakt guarane, zaslađivači (sukraloza, steviol glikozidi).
Ne sadrži dodani šećer, sadrži prirodno prisutne šećere.

Neto masa: 1 litra

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 ml proizvoda:

Energetska vrijednost: 13 kJ/3 kcal
Masti: 0 g
od kojih zasićene masti: 0 g
Ugljikohidrati: 0,6 g
od kojih šećeri: 0,2 g
Bjelančevine: 0,3 g
Sol: 0 g

Podaci o hranjivim vrijednostima su informativne prirode! Aktualne hranjive vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od onih ovdje navedenih. Molimo da se za aktualne hranjive vrijednosti obratite našoj službi za korisnike!
Čuvanje:
Čuvati na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti. Nakon otvaranja, čuvati u hladnjaku i konzumirati u roku od 1-2 dana. Boja i okus proizvoda mogu se promijeniti tijekom čuvanja (zbog visokog sadržaja L-karnitina), ali to ne znači da je proizvod pokvaren.
Konzumacija proizvoda ne zamjenjuje uravnoteženu i raznovrsnu prehranu i zdrav način života!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi