Absolute Live, L-karnitin, bokvica - limun okus, 1 litra
Absolute Live, L-karnitin, bokvica - limun okus, 1 litra
1,69

Absolute Live, L-karnitin, bokvica - limun okus, 1 litra

Bezenergetski napitak s okusom bazge i limuna, bez dodanih šećera, na bazi prirodne mineralne vode, s 3000 mg L-karnitina, dodanim vitaminom C, kromom i zaslađivačima.

Zahvaljujući sastojcima napitka s L-karnitinom, povećat će se razina energije, što će učiniti trening učinkovitijim. Ovaj je proizvod odličan dodatak za mršavljenje i sagorijevanje masti.
Karnitin je esencijalna aminokiselina koja ima ključnu ulogu u proizvodnji energije jer prenosi masne kiseline u mitohondrije, gdje se pretvaraju u energiju koju tijelo koristi.
L-karnitin pomaže na sljedeći način:
• Povećava prag umora
• Pruža energiju
• Pomaže u regeneraciji nakon treninga s utezima
• Smanjuje ozljede mišićnog tkiva
• Pomaže u izbacivanju nakupljenog mliječne kiseline
• Ima zaštitni učinak na srce

Proizvodi iz linije Absolute Live Professional namijenjeni su svjesnim potrošačima kojima je sport važan dio života, a redovita tjelovježba sastavni dio svakodnevnog života. Proizvodi s visokim sadržajem hranjivih tvari pomažu svima u postizanju većih ciljeva, bilo da se radi o mršavljenju, poticanju gubitka kilograma, poboljšanju sportske izvedbe ili izgradnji mišića.
1,69
Nagradni kupon: 0,03 €
Detalji
Sastojci: Bezalkoholna mineralna voda, L-karnitin, regulator kiselosti (limunska kiselina), 1% jabučnog soka (iz koncentrata), prirodni sok od bazge i limuna (stabilizatori: guma arabika, esteri glicerola sa smolom, aroma, limunska kiselina, boje: karoteni, patent plava V), 0,5% limunovog soka (iz koncentrata), vitamin C (L-askorbinska kiselina), konzervans (kalij-sorbat), zaslađivači (sukraloza, steviol glikozidi), pikolinat kroma.
Ne sadrži dodani šećer, sadrži prirodno prisutne šećere.

Neto količina: 1 litra

Prosječna prehrambena vrijednost na 100 ml proizvoda:

Energetska vrijednost: 11 kJ/3 kcal
Masti: 0g
od kojih zasićene masne kiseline: 0g
Ugljikohidrati: 0,4g
od kojih šećeri: 0,1g
Bjelančevine: 0,3g
Sol: 0g

Prehrambene vrijednosti su informativnog karaktera! Aktualne prehrambene vrijednosti na ambalaži mogu se razlikovati od navedenih. Molimo da se za aktualne vrijednosti obratite našoj službi za korisnike!

Čuvati na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od izravnog sunčevog svjetla. Nakon otvaranja, čuvati u hladnjaku i konzumirati u roku od 1-2 dana. Boja i okus proizvoda može se promijeniti tijekom skladištenja (zbog visokog sadržaja L-karnitina), no to ne znači da je proizvod pokvaren.

Konsumiranje proizvoda ne zamjenjuje uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi