Pasta di Canossa durum Pennetta, 500g
Pasta di Canossa durum Pennetta, 500g
3,79 
2,91
23

Pasta di Canossa durum Pennetta, 500g

Pasta di Canossa durum Pennetta

Na biljnoj bazi
Isključivo od talijanskog durum pšeničnog brašna
Bez GMO-a

Pennette di Canossa se proizvode isključivo od durum pšenice uzgojene na zemljištu Ferrare, a obrađuju ih u tvornici tjestenine koja se nalazi na imanju. Za razliku od drugih formata čija je povijest obavijena tajnom, točan datum nastanka penne je 1865. Naime, te godine je prvi put patentiran prvi kosi rezni stroj od strane proizvođača tjestenine iz Ligurije. Od tada se mnogo toga promijenilo u proizvodnji tjestenine, ali vlasnici i djelatnici Pasta di Canossa i dalje ostaju predani proizvodnji koja poštuje sporo, prirodno kruženje.

Djelatnici koji proizvode tjesteninu Pasta di Canossa pažljivo prate cjelokupni ciklus proizvodnje pomoću sustava Cycle_Life: zapravo, cijeli proizvodni proces podvrgava se pažljivom nadzoru, tako da svaka faza ima datum. Prate cijeli životni ciklus durum pšenice, od sjemenke pa do njezinog rasta svakodnevno i iz godine u godinu, sve do pripreme tjestenine.

U svakoj fazi proizvodnje svoje tjestenine provode temeljitu kontrolu kvalitete kako bi se osiguralo da ispunjavaju visoke standarde koje su postavili: od nadzora temperature i tlaka tijekom obrade do ispitivanja tjestenine tijekom i nakon sušenja, do testiranja svake serije koju proizvode. Jer Pasta di Canossa nastaje samo ako prođe sve kontrole.
3,79 
2,91
Pocetak: 09.04.2024   Kraj: 31.05.2024
Povlastica 23
Megtakarítás 0,87 €
Nagradni kupon: 0,06 €
Detalji
Sastojci: pšenični griz durum, voda. Može sadržavati soju i jaja.

Neto masa: 500g

Prosječna hranjiva vrijednost na 100g proizvoda:

Energetska vrijednost: 1470kJ/347Kcal
Masti: 1,1g
od kojih zasićene masne kiseline: 0,2g
Ugljikohidrati: 67,0g
od kojih šećeri: 3,2g
Vlakna: 4,2g
Bjelančevine: 15,0g
Sol: 0,004g
Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativnog karaktera! Trenutne vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od navedenih. Molimo obratite se našoj službi za korisnike za trenutne informacije o hranjivim vrijednostima!
Slični proizvodi