Schar tijesto za pizzu, bez glutena, bez laktoze, vegansko, 300 g.
Schar tijesto za pizzu, bez glutena, bez laktoze, vegansko, 300 g.
8,32

Schar tijesto za pizzu, bez glutena, bez laktoze, vegansko, 300 g.

Ovo je idealan izbor za one koji se hrane bez glutena i žele pripremiti ukusne pizze kod kuće. Baza pizze se pravi od visokokvalitetnih i prirodnih sastojaka, osiguravajući savršenu teksturu i okus. Mješavina brašna Schär-ove vlastite proizvodnje garantira da je baza pizze ne samo bez glutena, već i zdrava. Baza je tanka i hrskava, pružajući savršenu podlogu za omiljene dodatke. Baza je već prethodno pečena, tako da je samo trebate nadopuniti sastojcima po vlastitom ukusu i peći u pećnici 10-12 minuta. Baza je jednostavna i brza za pripremu, što je idealno za ljetna roštiljanja, zabave ili čak jednostavnu večeru. Baza je bez laktoze i glutena, pa je pogodna i za one s intolerancijom.
8,32
Nagradni kupon: 0,17 €
Detalji
Neto težina: 300 g
Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g proizvoda:
- Energetska vrijednost: 1231 kJ / 291 kcal
- Masti: 3,5 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0,5 g
- Ugljikohidrati: 60 g
- od kojih šećeri: 2,7 g
- Vlakna: 4,7 g
- Bjelančevine: 3 g
- Sol: 1,3 g

Sastojci: kvasac, voda, krumpirov škrob, kukuruzni škrob, rižin škrob, proseno brašno, biljna vlakna, šećer, hidroksipropil metil celuloza, kukuruzni škrob sirup, kvasac, dekstroza, ekstra djevičansko maslinovo ulje, biljna vlakna, suncokretovo ulje, jodirana sol, etil alkohol, sojino brašno, glukono-delta-lakto, natrijev karbonat, vinska kiselina, limunska kiselina.

Moguće prisutnost tragova senfa. Ne sadrži laktozu i pšenicu.

Priprema: Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 210°C 8-10 minuta.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu! Nakon otvaranja, čuvati u vrećici za svježinu i konzumirati u roku nekoliko dana.

Rok trajanja: Vidi na ambalaži.

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativnog karaktera! Aktualne vrijednosti hranjivih tvari na ambalaži mogu se razlikovati od navedenih. Za više informacija o aktualnoj hranjivoj vrijednosti, obratite se našoj službi za korisnike!
Slični proizvodi