The Bridge Bio Mliječna napitak s okusom lješnjaka, 1000 ml.
The Bridge Bio Mliječna napitak s okusom lješnjaka, 1000 ml.
2,91

The Bridge Bio Mliječna napitak s okusom lješnjaka, 1000 ml.

Rice Drink Hazelnut napitak predstavlja ukusnu i hranjivu alternativu mliječnim napicima životinjskog porijekla. Ovaj napitak na bazi riže obogaćen je bademovim mlijekom i lješnjacima, pružajući bogat i kremast okus. Proizvod je bez laktoze, bez glutena i veganski, što ga čini idealnim izborom za one koji imaju preosjetljivost ili netoleranciju na određene namirnice. Zahvaljujući biljnim sastojcima, napitak je lako probavljiv i ne opterećuje organizam. Pakiranje proizvoda je 200 ml, što je dovoljno za pripremu jedne čaše ukusnog napitka. Rice Drink Hazelnut napitak je izvrsna opcija uz doručak ili užinu, ali ga možete konzumirati i kao desert. Uživajte u bogatom okusu i harmoniji badema i riže!
2,91
Nagradni kupon: 0,06 €
Detalji
Sastojci: Izvorska voda, talijanski riža, pasta od lješnjaka, koncentrat jabučnog soka, suncokretovo ulje, kurkuma ulje, morska sol
Može sadržavati tragove orašastih plodova.
Neto volumen: 1 l
Prosječna hranjiva vrijednost na 100 ml proizvoda:
- Energetska vrijednost: 297 kJ / 71 kcal
- Masti: 1,7 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0,2 g
- Ugljikohidrati: 13 g
- od kojih šećeri: 5,5 g
- Bjelančevine: <0,5 g
- Sol: 0,9 g
Čuvati na suhom i hladnom mjestu! Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku 4-5 dana.
Rok trajanja: Pogledajte na vrhu kutije.
Podaci o prehrambenoj vrijednosti su informativnog karaktera! Aktualne vrijednosti mogu se razlikovati od onih navedenih na pakiranju. Molimo provjerite informacije o prehrambenoj vrijednosti putem našeg Korisničkog servisa!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi