Casale Paradiso quinoa ukusna s vrganjima, 200g
Casale Paradiso quinoa ukusna s vrganjima, 200g
5,53

Casale Paradiso quinoa ukusna s vrganjima, 200g

Quinoa je jedna od najhranjivijih žitarica, bogata raznim mineralima (magnezij, kalij, kalcij, željezo, cink) te obiluje vitaminima B, C i E. Ima visok sadržaj vlakana i esencijalnih aminokiselina, te je bogata antioksidansima. Konzumacijom quinoe organizam može nadoknaditi minerale i vitamine.

Možemo je konzumirati kao prilog umjesto riže ili umiješanu u salate, ali čak možemo zamijeniti jutarnje zobene pahuljice quinoa pahuljicama ako želimo pripremiti zaista proteinski bogat doručak. Quinoa pahuljice mogu se jednako brzo pripremiti namakanjem u mlijeku ili vodi. Quinoa je bliska rođaka špinatu, cikli i amarantu.

Proizvod je bez glutena, stoga je preporučen za osobe koje pate od celijakije (osjetljivost na gluten).

PRIPREMA:
Stavite sadržaj pakiranja u veliki lonac s neprianjajućom površinom. Prelijte s 1,2 litra kipuće vode (ili povrtnog temeljca za dodatni okus). Dodajte 4 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja i 1 čajnu žličicu soli. Kuhajte 18 minuta, povremeno miješajući. Kada se voda upije, a sjemenke nabubre i omekšaju, quinoa je gotova. Skinite s vatre. Po želji dodajte malo maslaca i naribanog parmezana da bude kremastija. Dobro promiješajte i quinoa je spremna za posluživanje.
5,53
Nagradni kupon: 0,11 €
Detalji
Sastojci: Quinoa 96% (Peru), ukusne vrganje (Boletus Edulis) 2,6%, mrkva, vlasac, peršin.

Neto težina: 200g

Prosječne nutritivne vrijednosti na 100g proizvoda:

Energetska vrijednost: 1604kJ/380Kcal
Masti: 6g
od toga zasićene masne kiseline: 0,7g
Ugljikohidrati: 64g
od toga šećeri: 0,5g
Proteini: 14g
Vlakna: 7g
Sol: 0,0g

Podaci o nutritivnoj vrijednosti su informativni! Stvarne nutritivne vrijednosti navedene na ambalaži mogu se razlikovati od onih ovdje navedenih. Molimo vas da se obratite našoj korisničkoj službi za aktualne informacije o nutritivnoj vrijednosti!
Slični proizvodi