Casale Paradiso quinoa s ciklom 200 g
Casale Paradiso quinoa s ciklom 200 g
5,53

Casale Paradiso quinoa s ciklom 200 g

Quinoa je jedno od najhranjivijih žitarica koje sadrži različite minerale (magnezij, kalij, kalcij, željezo, cink), ali je također bogata vitaminima B, C i E. Ima visok sadržaj vlakana i esencijalnih aminokiselina, kao i antioksidansa. Konzumacijom quinoe, tijelo može nadoknaditi minerale i vitamine.

Može se konzumirati kao prilog umjesto riže ili dodati u salatu, ali također možemo zamijeniti jutarnje zobene pahuljice sa quinoa pahuljicama ako želimo pripremiti zaista proteinski bogat doručak. Quinoa pahuljice se mogu jednako brzo natopiti mlijekom ili vodom, pa ih je lako pripremiti. Quinoa je bliski rođak špinata, cikle i amaranta.
Proizvod ne sadrži gluten, pa je preporučljiv za osobe koje boluju od celijakije (glutenska osjetljivost).

PRIPREMA:
Sadržaj pakiranja stavite u veliki lonac s neprijanjajućim dnom. Prelijte sa 1,2 litre ključale vode (ili povrtnog temeljca za dodatni okus). Dodajte 4 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja i 1 čajnu žličicu soli. Kuhajte 18 minuta, povremeno miješajući. Kada voda bude upijena, zrna će se otvoriti i omekšati, quinoa je gotova. Maknite s vatre. Po želji dodajte malo maslaca i naribanog parmezana da bude kremasta. Dobro promiješajte i quinoa je spremna za posluživanje.
5,53
Nagradni kupon: 0,11 €
Detalji
Sastojci: Quinoa 87% (Peru), cikla 10%, mrkva, poriluk, peršin.

Neto težina: 200g

Prosječna hranjiva vrijednost na 100g proizvoda:

Energetska vrijednost: 1604kJ / 380Kcal
Masti: 6g
od kojih zasićene masne kiseline: 0,7g
Ugljikohidrati: 64g
od kojih šećeri: 0,5g
Bjelančevine: 14g
Vlakna: 7g
Sol: 0,0g

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativnog karaktera! Stvarne vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od navedenih ovdje. Molimo da se za stvarne vrijednosti obratite našoj službi za korisnike!
Slični proizvodi