Mand'or Prémium  Bademov Napitak, light, s kalcijem, 1000 ml.
Mand'or Prémium Bademov Napitak, light, s kalcijem, 1000 ml.
2,91

Mand'or Prémium Bademov Napitak, light, s kalcijem, 1000 ml.

Lagan i uravnotežen Mand'Or Light + Calcium savršen je izbor za svaki trenutak dana zahvaljujući niskom udjelu kalorija i šećera. Obogaćen kalcijem. Badem se lagano prži kako bi se postigao predivan okus, čineći ga osvježavajućim, ugodnim i savršenim za doručak.

Proizvod je veganski, bez glutena, bez laktoze, niskog udjela šećera, obogaćen kalcijem i bez GMO-a.

Jedna od najvažnijih karakteristika bademovog mlijeka je odsutnost glutena, laktoze i kolesterola. Bademovo mlijeko je prirodni antioksidans koji pomaže u prevenciji raka i usporava proces starenja, te je izvor vitamina (A, D, E), proteina, Omega 6, cinka, kalcija, željeza, magnezija i kalija.

Bez dodanog šećera, jedna čaša bademovog mlijeka sadrži 30 kalorija i veliku količinu topljivih i netopivih vlakana. Na taj način štiti crijevnu stijenku, potiče njezino pravilno funkcioniranje, regulira apsorpciju šećera i kontrolira razinu kolesterola. Bademovo mlijeko je jedna od najhranjivijih i najkompletnijih alternativa za kravlje mlijeko.

Niski kalorijski sadržaj bademovog mlijeka idealan je napitak za sve koji žele smršavjeti. Zamjena kravljeg mlijeka bademovim mlijekom može pružiti vrlo zadovoljavajuće rezultate u postizanju uspjeha u mršavljenju. Lako se navikavamo na njega jer je njegova tekstura i senzorni svojstva slična kravljem mlijeku.

Konzumacija ovog mlijeka pruža veliku pomoć u borbi protiv kolesterola i triglicerida. Poboljšava razinu "dobrog" kolesterola i smanjuje razinu "lošeg" kolesterola, te potiče apsorpciju šećera i masti u crijevima.

Lako se probavlja i preporučuje se onima koji pate od laktozne intolerancije. Posebno je preporučljivo kod proljeva i povraćanja. Bademovo mlijeko je bogato kalijem, pa predstavlja veliku pomoć u nadoknadi izgubljenih minerala zbog bolesti, a vlakna iz badema štite crijevnu stijenku.

Regulira funkcije organizma koje predstavljaju rješenje za pacijente koji se bore s probavnim ili crijevnim problemima, ili pate od gastritisa.

Pomaže u jačanju noktiju i kose, te hidratizira kožu zahvaljujući vitaminu B2.
2,91
Nagradni kupon: 0,06 €
Detalji
Sastojci: voda, prženi bademi (4%), trska šećer, kalcijev karbonat, guma iz rogača, prirodne arome.
Proizvedeno u pogonu u kojem se koristi soja, kikiriki, mlijeko, orašasti plodovi, indijski oraščići, pistacija. Može sadržavati tragove kikirikija, orašastih plodova, indijskih oraščića i pistacija.

Neto težina: 1000 ml

Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i konzumirati unutar 4 dana. Prije otvaranja dobro protresti!

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda:

Energetska vrijednost: 163 kJ / 39 kcal
Masti: 2,0 g
- od kojih zasićene masne kiseline: 0,25 g
Ugljikohidrati: 4,2 g
- od kojih šećeri: 3,8 g
Bjelančevine: 0,7 g
Vlakna: 0,4 g
Sol: 0,01 g

Podaci o hranjivim vrijednostima su informativnog karaktera! Aktualne podatke o hranjivim vrijednostima možete dobiti putem naše Korisničke službe!
Slični proizvodi