Mand'or Prémium Bademov napitak, bez šećera, 1000 ml
Mand'or Prémium Bademov napitak, bez šećera, 1000 ml
3,19 
2,33
27

Mand'or Prémium Bademov napitak, bez šećera, 1000 ml

Mandlina prirodna slatkoća i blago prženi okus savršeno se iskazuju u ovom nesladakom napitku. Pravi recept, jednostavan i lagan. Sastoji se od samo 4 sastojka za uravnotežen i autentičan okus.

Proizvod je veganski, bez glutena, bez laktoze, s niskim udjelom šećera i bez GMO-a.

Jedna od najvažnijih karakteristika mandlina mlijeka je odsutnost glutena, laktoze i kolesterola. Mandlino mlijeko je prirodni antioksidans koji pomaže u prevenciji raka i usporava proces starenja. To je izvor vitamina (A, D, E), proteina, omega-6, cinka, kalcija, željeza, magnezija i kalija.

Bez dodanog šećera, jedna šalica mandlinog mlijeka sadrži samo 30 kalorija, ali veliku količinu topivih i netopivih vlakana. Na taj način štiti crijevne zidove, potiče njihovo pravilno funkcioniranje, regulira apsorpciju šećera i regulira razinu kolesterola. Mandlino mlijeko je jedna od najhranjivijih i najkompletnijih zamjena za kravlje mlijeko.

Njegova niska kalorijska vrijednost čini ga idealnim napitkom za sve koji žele smršavjeti. Zamjena kravljeg mlijeka mandlinim mlijekom može pružiti vrlo zadovoljavajuće rezultate u uspješnosti mršavljenja. Vrlo je lako naviknuti se na njega jer je njegova tekstura i senzorna svojstva slična onima kravljeg mlijeka.

Konzumacija je velika pomoć u borbi protiv kolesterola i triglicerida. Poboljšava razinu dobrog kolesterola i smanjuje razinu lošeg kolesterola, te potiče apsorpciju šećera i masti u crijevima.

Lako je probavljiv i preporučuje se onima koji pate od intolerancije na laktozu. Posebno se preporučuje kod proljeva i povraćanja. Mandlino mlijeko ima visok sadržaj kalija, što pomaže u nadoknadi minerala izgubljenih zbog bolesti, a vlakna od badema štite crijevne zidove.

Regulira funkcije organizma, što predstavlja rješenje za pacijente koji se bore s gastrointestinalnim ili crijevnim problemima ili pate od gastritisa.

Pomaže jačanju noktiju i kose, te hidratizira kožu zahvaljujući vitaminu B2.
3,19 
2,33
Pocetak: 02.05.2024   Kraj: 30.06.2024
Povlastica 27
Megtakarítás 0,86 €
Nagradni kupon: 0,05 €
Detalji
Sastojci: voda, prženi talijanski badem (4%), guma zgušnjivača: guma smokvinog drveta, prirodne arome.
Proizvedeno u pogonu u kojem se koristi soja, kikiriki, mlijeko, orašasti plodovi, indijski oraščići, pistacija. Može sadržavati tragove kikirikija, orašastih plodova, indijskih oraščića i pistacija.

Neto težina: 1000 ml

Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku i potrošiti unutar 4 dana. Prije otvaranja dobro promućkati!

Prosječne hranjive vrijednosti na 100g proizvoda:

Energetska vrijednost: 89 kJ / 22 kcal
Masti: 2,0g
od kojih zasićene masne kiseline: 0,25g
Ugljikohidrati: 0g
od kojih šećeri: 0g
Bjelančevine: 0,7g
Vlakna: 0,4g
Sol: 0,01g

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativni! Aktualne informacije o hranjivim vrijednostima mogu se razlikovati od onih navedenih ovdje. Molimo provjerite aktualne informacije kod našeg Službe za korisnike!
Slični proizvodi