My Instant Pasta tjestenina sa gljivama u umaku, 70g.
My Instant Pasta tjestenina sa gljivama u umaku, 70g.
2,04

My Instant Pasta tjestenina sa gljivama u umaku, 70g.

My instant tjestenina Fusilli ai Funghi je ukusno i brzo pripremljeno tjesteninsko jelo s jedinstvenim bogatim okusom gljiva. Fusilli tjestenina savršeno se nadopunjuje s finim komadićima gljiva bogatim proteinima, tako da možeš stvoriti ukusno i zdravo jelo u svojoj kuhinji.

My instant tjestenina Fusilli ai Funghi je bez glutena i veganska, što je idealan izbor za one koji žele slijediti zdravu i raznoliku prehranu. Uživaj u njoj samostalno ili posluži je sa salatom ili pirjanim povrćem kako bi postala još bogatija i ukusnija!
2,04
Nagradni kupon: 0,04 €
Detalji
Sastojci:
71,4% tjestenina (pšenično brašno durum, voda), sirutka u prahu, krumpirov škrob, sir u prahu, 2,7% gljive (Boletus edulis, Agaricus bisporus), vrhnje u prahu, sol, luk, ekstrakt kvasca, maltodekstrin, češnjak, karamelizirani šećer, začini, aroma, prirodne arome (može sadržavati gluten), dekstroza, šećer. Može sadržavati jaja, soju, orašaste plodove i senf.

Neto težina: 70 g

Hranjiva vrijednost na 100 g proizvoda:

Energija: 369 kcal / 1562 KJ
Masti: 3,5 g
od kojih zasićene masne kiseline: 1,9 g
Ugljikohidrati: 69 g
od kojih šećeri: 9,4 g
Bjelančevine: 13 g
Sol: 2,3 g
Vlakna: 3,4 g

Podaci o hranjivoj vrijednosti služe samo kao smjernice! Stvarne hranjive vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od navedenih. Molimo obratite se našoj službi za korisnike za aktualne informacije o hranjivim vrijednostima!
Slični proizvodi