Casale Paradiso rižoto s šparogama 300g.
Casale Paradiso rižoto s šparogama 300g.
4,95

Casale Paradiso rižoto s šparogama 300g.

Casale Paradiso šparogovo rižoto

Šparogovo rižoto za 4 osobe. Bez glutena, bez soli, vegansko. Obiluje prirodnim okusima, idealno je za obiteljski glavni obrok ili kao prilog.

PRIPREMA: Stavite sadržaj pakiranja u veliku tavicu s neprijanjajućim premazom i prelijte s 1 litrom vruće vode ili povrtnog temeljca. Dodajte 4 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja, 2 čajne žličice soli, i započnite kuhanje na srednje jakoj vatri. Kad smjesa počne ključati, smanjite toplinu na lagano, pokrijte i pustite da se krčka, povremeno miješajući. Kuhajte oko 16-18 minuta. Kad voda bude upijena, rižoto je spreman. Probajte! Ako ga ne smatrate dovoljno mekanim, dodajte još malo vruće vode i kuhajte dok ne postignete željenu konzistenciju. Maknite s vatre i po želji dodajte maslac i naribani parmezan da bude kremastiji. Dobro promiješajte i poslužite.

Rižotoi i paelle tvrtke Casale Paradiso su prirodni, sastavljeni isključivo od čistog Carnaroli riža i sušenog povrća i bilja uzgojenog na vlastitim poljima tvrtke. Rižoto ne sadrži konzervanse, aditive, arome i naravno je bez glutena. Ne zahtijeva pripremu, samo vruću vodu, morsku sol i maslinovo ulje. Priprema traje 16-18 minuta. Obiluje prirodnim okusima, idealno je za obiteljski glavni obrok ili kao prilog. Pogodno je za vegetarijance i osobe koje slijede veganski način života.
4,95
Nagradni kupon: 0,10 €
Detalji
Sastojci: Carnaroli riža 96% (podrijetlo: Italija), sušena mrkva, sušeni šparoge 1%, sušeni luk, sušeni vlasac, sušeni peršin, sušeni češnjak.

Neto težina: 300g

Prosječne hranjive vrijednosti na 100g proizvoda:

Energija: 1477kJ/348kcal
Masti: 0,98g
od kojih zasićene masne kiseline: 0g
Ugljikohidrati: 74,98g
od kojih šećeri: 0,14g
Bjelančevine: 7,9g
Vlakna: 4,03g
Sol: 0g

Podaci o hranjivim vrijednostima su informativnog karaktera! Stvarne vrijednosti koje su navedene na ambalaži mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo vas da se raspitate o aktualnim vrijednostima od naših kolega!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi