Casale Paradiso morski plodovi rižoto 300g
Casale Paradiso morski plodovi rižoto 300g
5,83

Casale Paradiso morski plodovi rižoto 300g

Casale Paradiso rižoto s plodovima mora

Rižoto s plodovima mora za 4 osobe. Bez glutena, bez soli. Čisto kvalitetan. Bogatog prirodnog okusa, idealan za obiteljski glavni obrok ili kao prilog.

PRIPREMA: Stavite sadržaj pakiranja u veliku neprijanjajuću tavu i prelijte s 1 litrom vruće vode ili temeljca od povrća. Dodajte 4 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja, 2 čajne žličice soli i kuhajte na srednje jakoj vatri. Kada smjesa počne kipjeti, smanjite vatru na nisku i pustite da se pirja, povremeno miješajući. Kuhajte otprilike 16-18 minuta. Kada se voda upije, rižoto je gotov. Probajte! Ako ga smatrate dovoljno mekanim, dodajte malo vruće vode i kuhajte dalje dok ne postigne željenu konzistenciju. Maknite s vatre, po želji dodajte maslac i naribani parmezan kako biste ga učinili kremastim. Dobro promiješajte i poslužite.

Casale Paradiso rižotoi i paelle su prirodni, sadrže isključivo čistu Carnaroli rižu i sušeno povrće, začine koje tvrtka uzgaja na vlastitim poljima. Rižoto ne sadrži konzervanse, aditive, arome i naravno, bez glutena. Nema potrebe za pripremom, samo trebate kipuću vodu, morsku sol i maslinovo ulje. Potrebno je kuhati 16-18 minuta. Bogatog prirodnog okusa, idealan za obiteljski glavni obrok ili kao prilog.
5,83
Nagradni kupon: 0,12 €
Detalji
SASTOJCI: Carnaroli riža 97% (podrijetlo: Italija), sušeni školjkaši 1%, smrznuti sušeni kozice 1%, sušeni poriluk, sušeni peršin, sušeni češnjak. Alergeni: mekušci i rakovi.

Neto težina: 300g

Prosječne hranjive vrijednosti na 100g proizvoda:
Energija: 1503kJ/354kcal
Masti: 1,0g
od toga zasićene masne kiseline: 0g
Ugljikohidrati: 76g
od toga šećeri: 0,08g
Bjelančevine: 8,3g
Vlakna: 4,0g
Sol: 0g

Podaci o hranjivim vrijednostima su informativnog karaktera! Stvarne vrijednosti mogu se razlikovati od onih navedenih na pakiranju. Molimo vas da se za aktualne vrijednosti obratite našim kolegama!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi