Casale Paradiso polenta s gljivama 300g
Casale Paradiso polenta s gljivama 300g
4,37

Casale Paradiso polenta s gljivama 300g

Casale Paradiso palenta s gljivama

Palentu su prvi put koristili u sjevernoj Italiji, ali danas je poznata širom svijeta. U Italiji je već nekoliko generacija popularna. Palenta doživljava novu renesansu i koristi je sve više ljudi. Glavni sastojak je bezglutenski kukuruzni griz koji je popularan i među osobama koje imaju problema s tolerancijom na gluten. Hranjiva je, zdrava i može se pripremiti na različite načine - odlična je ne samo kao prilog ili glavno jelo, već i kao snack ili desert.

PRIPREMA: U jednoj posudi stavite 1,5 litru posoljene vode (1 žlica soli) da zavrije. Kad zavrije, ulijte sadržaj vrećice u posudu i istovremeno energično miješajte da se ne stvore grudice! Polako i neprestano miješajte i kuhajte najmanje 5 minuta. Prelijte na veliki tanjur i po želji začinite rastopljenim maslacem ili ekstra djevičanskim maslinovim uljem i malo ribanim parmezanom.
4,37
Nagradni kupon: 0,09 €
Detalji
Sastojci: Predkuhana kukuruzna krupica 96% (porijeklo: Italija), sušene ukusne vrganje (Botelus Edulis) 2,6%, sušena mrkva, sušeni peršin, sušeni vlasac, sušeni češnjak.

Neto težina: 300g

Prosječna hranjiva vrijednost na 100g proizvoda:
Energija: 1598kJ/378kcal
Masti: 3,54g
od toga zasićene masne kiseline: 0,48g
Ugljikohidrati: 74,4g
od toga šećeri: 0,69g
Bjelančevine: 8,58g
Vlakna: 7,11g
Sol: 0g

Podaci o hranjivoj vrijednosti služe samo kao orijentacija! Trenutni podaci o hranjivoj vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od navedenih. Molimo vas da se za trenutne vrijednosti obratite našim kolegama!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi