Casale Paradiso polenta sa povrćem 300g
Casale Paradiso polenta sa povrćem 300g
4,37

Casale Paradiso polenta sa povrćem 300g

Casale Paradiso polenta s povrćem

Polenta je prvi put korištena u sjevernoj Italiji, ali danas je poznata i širom svijeta. U Italiji je već generacijama popularna. Polenta doživljava svoju novu renesansu i sve je više ljudi koristi. Glavni sastojak polente je bezglutenska kukuruzna krupica, koja je popularna među osobama osjetljivima na gluten. Obogaćuje, zdrava je i može se pripremiti na različite načine - ne samo kao prilog ili glavno jelo, već je odlična i kao snack ili desert.

PRIPREMA: U posudi zakuhajte 1,5 litru slane vode (1 žlica soli). Kad zavrije, ulijte sadržaj vrećice u posudu i istovremeno energično miješajte kako bi izbjegli stvaranje grudica! Polako i kontinuirano miješajte i kuhajte najmanje 5 minuta. Prelijte na veliki tanjur i začinite po želji rastopljenim maslacem ili ekstra djevičanskim maslinovim uljem te malo ribanim parmezanom.
4,37
Nagradni kupon: 0,09 €
Detalji
Sastojci: Kukuruzna krupica (predkuhana) 96% (porijeklo: Italija), sušeno povrće 4% (paprika, mrkva, luk, tikvica, patlidžan, peršin, mladi luk, bosiljak).

Neto težina: 300 g

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g proizvoda:
Energija: 1574 kJ / 372 kcal
Masti: 3,4 g
od toga zasićene masne kiseline: 0,5 g
Ugljikohidrati: 74 g
od toga šećeri: 0,8 g
Bjelančevine: 7,8 g
Vlakna: 7 g
Sol: 0 g

Podaci o hranjivim vrijednostima su informativnog karaktera! Aktualne vrijednosti mogu se razlikovati od onih navedenih na pakiranju. Molimo, raspitajte se o aktualnim vrijednostima kod naših kolega!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi