Casale Paradiso juha s žitaricama i lećom 300g
Casale Paradiso juha s žitaricama i lećom 300g
4,08

Casale Paradiso juha s žitaricama i lećom 300g

Juha s žitaricama i lećom

Casale Paradiso ukusna juha bogata žitaricama i lećom. Pakiranje je dovoljno za pripremu 4 obroka. Bez glutena, soli i veganska.

PRIPREMA: Stavite sadržaj pakiranja u široki i niski lonac te zalijte vrućom vodom (oko 1L). Dodajte nasjeckani češnjak, celer, mrkvu i malo rajčice. Pustite da kuha na laganoj vatri otprilike 20 minuta. Po potrebi dodajte još tople vode. Posolite po želji (oko 2 čajne žličice). Začinite maslacem, ekstra djevičanskim maslinovim uljem i/ili naribanim parmezanom.

Casale Paradiso juhe su ukusni i zdravi obroci tijekom cijele godine, te izvrsna opcija za one koji žele na svoj stol staviti visokokvalitetne i originalne okuse. Juhe sadrže samo prirodne okuse bez aditiva i konzervansa. Pogodne su za vegetarijance i one koji slijede veganski način života.
4,08
Nagradni kupon: 0,08 €
Detalji
SASTOJCI: Proso, heljda, Carnaroli riža, leća, kvinoja, grašak.

Neto težina: 300g

Prosječna hranjiva vrijednost na 100g proizvoda:
Energija: 1492 kJ/352 kcal
Masti: 1,7g
od kojih zasićene masne kiseline: 0,0g
Ugljikohidrati: 63,4g
od kojih šećeri: 0,0g
Bjelančevine: 16,0g
Vlakna: 10,2g
Sol: 0g

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativni! Aktualne hranjive vrijednosti koje su navedene na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo vas da se za aktualne podatke o hranjivoj vrijednosti obratite našem osoblju!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi