Casale Paradiso juha s grahom i lećom 300g
Casale Paradiso juha s grahom i lećom 300g
4,08

Casale Paradiso juha s grahom i lećom 300g

Juha s grahom i lećom

Casale Paradiso mješavina za juhu s grahom i lećom savršena je kombinacija za obilnu talijansku juhu. Pakiranje je dovoljno za 4 porcije. Bez glutena, bez soli, vegansko.

PRIPREMA: Namaknite sadržaj vrećice u hladnoj vodi najmanje 8 sati, zatim ocijedite vodu. Ponovno zalijte vodom da pokrije temeljac za juhu. Dodajte nasjeckani češnjak, celer, mrkvu i malo rajčice. Kuhajte na laganoj vatri oko 60 minuta. Po potrebi dodajte više vode. Posolite po ukusu. Začinite maslacem, ekstra djevičanskim maslinovim uljem ili naribanim parmezanom.

Casale Paradiso juhe su ukusni i zdravi obroci tijekom cijele godine, odličan izbor za one koji žele staviti na stol visokokvalitetne i originalne okuse. Juhe sadrže samo prirodne okuse, bez aditiva i konzervansa. Pogodne su za vegetarijance i one koji slijede veganski način života.
4,08
Nagradni kupon: 0,08 €
Detalji
SASTOJCI: Grah, soja, leća, slanutak, bob.

Neto masa: 300g

Prosječne hranjive vrijednosti u 100g proizvoda:
Energija: 1481 kJ/351 kcal
Masti: 6,0g
od kojih zasićene masti: 0,0g
Ugljikohidrati: 43,7g
od kojih šećeri: 0,0g
Bjelančevine: 25,6g
Vlakna: 10,2g
Sol: 0g

Podaci o hranjivim vrijednostima su informativni! Aktualne hranjive vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od navedenih ovdje. Molimo vas da se za aktualne hranjive vrijednosti obratite našim kolegama!"
Csomagajánlatok
Slični proizvodi