Casale Paradiso pečurková tjestenina sa šampinjonima 250g
Casale Paradiso pečurková tjestenina sa šampinjonima 250g
5,83

Casale Paradiso pečurková tjestenina sa šampinjonima 250g

Varganyinata tjestenina

Susret pravog vladara šumskih gljiva i jedne od najpoznatijih talijanskih vrsta tjestenine, koja je dostatna za 2-3 porcije. Bez glutena, bez soli, veganska. Može se pripremiti za samo 10 minuta.

PRIPREMA: Sadržaj pakiranja stavite u veliku neprianjajuću tavu i prelijte tjesteninu s 600 ml kipuće vode ili povrtnim temeljcem. Dodajte 4 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja, 1 žličicu soli i počnite kuhati na srednje jakoj vatri. Kad mješavina počne kuhati, smanjite vatru i pustite da se pirja, povremeno miješajući. Kuhajte oko 10 minuta. Kad se voda upije, tjestenina je gotova. Probajte! Ako je premalo mekana, dodajte malo više vruće vode, zatim skinite s vatre, promiješajte i poslužite s ribanim parmezanom po želji.

Proizvodi Casale Paradiso sadrže bezglutensku tjesteninu, povrće i ljekovito bilje. Ne zahtijevaju pripremu i mogu se pripremiti za samo 10 minuta. Za kuhanje trebate kipuću vodu, morsku sol i maslinovo ulje. Pogodno za vegetarijance i osobe koje se pridržavaju veganskog načina života.
5,83
Nagradni kupon: 0,12 €
Detalji
Sastojci: Bezglutenska tjestenina (od kukuruznog i rižinog brašna) 94%, vrganj (ukusan lisičar) 5%, mladi luk, peršin.

Neto težina: 250g

Prosječne hranjive vrijednosti na 100g proizvoda:

Energija: 1448kJ/341kcal;
Masti: 1,7g
od toga zasićene masti: 0,2g
Ugljikohidrati: 71,0g
od toga šećeri: 0,1g
Proteini: 9,1g
Vlakna: 2,5g
Sol: 0g

Podaci o hranjivim vrijednostima su informativnog karaktera! Trenutne hranjive vrijednosti na pakiranju mogu odstupati od navedenih. Molimo vas da se raspitate kod naših kolega za trenutne vrijednosti.
Csomagajánlatok
Slični proizvodi