Casale Paradiso chili paprika tjestenina 250g.
Casale Paradiso chili paprika tjestenina 250g.
5,24

Casale Paradiso chili paprika tjestenina 250g.

Chilipaprika tjestenina

Ovo je izvrsna tjestenina s chili paprikom namijenjena ljubiteljima ljutih i pikantnih okusa, koja je dovoljna za 2-3 obroka. Bez glutena, bez soli, veganska. Može se pripremiti za 10 minuta.

PRIPREMA: Stavite sadržaj paketa u veliku, neprianjajuću tavu i prelijte tjesteninu s 600 ml vruće vode, ili možete koristiti povrtnu juhu. Dodajte 4 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja, 1 žličicu soli i kuhajte na srednjoj vatri. Kad smjesa počne ključati, smanjite vatru i povremeno promiješajte. Kuhajte otprilike 10 minuta. Kad voda ispari, tjestenina je gotova. Kušajte! Ako je ne doživljavate dovoljno mekom, dodajte malo više vruće vode, a zatim skinite s vatre, promiješajte, pospite po želji s ribanim parmezanom i poslužite.

Proizvodi Casale Paradiso sadrže bezglutensku tjesteninu, povrće i ljekovito bilje. Ne zahtijevaju posebnu pripremu, mogu se pripremiti za 10 minuta. Za kuhanje je potrebna kipuća voda, morska sol i maslinovo ulje. Pogodni su za vegetarijance i osobe koje prate veganski način života.
5,24
Nagradni kupon: 0,10 €
Detalji
SASTOJCI: Bezglutenska tjestenina (brašno od kukuruza i riže) 94%, rajčica, čili paprika 0,6%, poriluk, peršin.

Neto težina: 250g

Prosječna hranjiva vrijednost na 100g proizvoda:
Energija: 1395kJ/329kcal
Masti: 1,5g
od kojih zasićene masne kiseline: 0,2g
Ugljikohidrati: 70,0g
od kojih šećeri: 0,2g
Bjelančevine: 7,3g
Vlakna: 2,4g
Sol: 0g

Podaci o hranjivoj vrijednosti služe samo kao smjernica! Stvarne vrijednosti na pakiranju mogu se razlikovati od navedenih ovdje. Molimo vas da se raspitate o stvarnim vrijednostima od naših kolega!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi