Casale Paradiso juha s grahom i lećom 300g
Casale Paradiso juha s grahom i lećom 300g
5,24

Casale Paradiso juha s grahom i lećom 300g

Paradajzom, bosiljak tjestenina

Ovo je klasičan recept tjestenine s paradajzom i bosiljkom, dovoljan za 2-3 obroka. Bez glutena, bez soli, veganski. Može se pripremiti za 10 minuta.

PRIPREMA: Sadržaj paketa prebacite u veliku, neprianjajuću tavu, zatim prelijte tjesteninu s 600 ml vruće vode, ili možda povrtnim temeljcem. Dodajte 4 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja i 1 čajnu žličicu soli, te počnite kuhati na srednjoj vatri. Kada smjesa počne ključati, smanjite temperaturu i pustite da se pirja, povremeno miješajući. Kuhajte oko 10 minuta. Kada se voda apsorbira, tjestenina je gotova. Probajte! Ako nije dovoljno mekana, dodajte malo više vruće vode, a zatim maknite s vatre, promiješajte i poslužite s naribanim parmezanom po želji.

Proizvodi Casale Paradiso sadrže bezglutensku tjesteninu, povrće i ljekovito bilje. Ne zahtijevaju pripremu i mogu se skuhati za 10 minuta. Potrebni sastojci za kuhanje su kipuća voda, morska sol i maslinovo ulje. Pogodni su za vegetarijance i osobe koje slijede veganski način života.
5,24
Nagradni kupon: 0,10 €
Detalji
Sastojci: Bezglutenska tjestenina (od kukuruznog i rižinog brašna) 94%, rajčica 5%, bosiljak 0,5%, poriluk.

Neto težina: 250 g

Prosječna hranjiva vrijednost na 100g proizvoda:

Energija: 1392 kJ / 328 kcal
Masti: 1,5 g
od kojih zasićene masti: 0,2 g
Ugljikohidrati: 70,0 g
od kojih šećeri: 0,2 g
Proteini: 7,3 g
Vlakna: 2,4 g
Sol: 0 g

Podaci o hranjivoj vrijednosti su informativni! Aktualne hranjive vrijednosti navedene na pakiranju mogu se razlikovati od ovdje navedenih. Molimo vas da se za aktualne podatke o hranjivoj vrijednosti obratite našem osoblju!
Csomagajánlatok
Slični proizvodi